Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Raji: An Ancient Epic

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 18-08-2020

Het verhaal van Raji: An Ancient Epic begint met het aanbreken van een nieuwe oorlog tussen de demonen en de goden. Om hun nederlaag in de laatste grote oorlog van duizend jaar geleden te wreken hebben de demonen de goden uitgedaagd die hen hebben vernederd en zijn ze het menselijke rijk binnengedrongen, waar ze dood en verderf willen zaaien.

In de veronderstelling dat hun vijanden in de laatste grote oorlog, duizend jaar geleden, volledig waren verslagen, waren de mensen in een vals gevoel van veiligheid vervallen, waarbij ze de kunsten van alchemie vergaten, terwijl ze genoten van de vrede. Omdat ze zichzelf niet konden verdedigen, vielen steden en forten, waardoor de mensen overgeleverd werden aan de genade van de demonen.

Te midden van de chaos, toen steden en forten vielen en jonge kinderen uit hun huizen werden ontvoerd, werd een jong meisje genaamd Raji door de goden gekozen als de enige verdediger van de mensheid.

Een verhaal over een broer en zus

Beleef een verhaal over een broer en zus. Raji en Golu zijn zus en broer die gescheiden zijn door de demonische horden en nu midden in de grote oorlog zijn beland.

Raji heeft het op zich genomen om haar broer te vinden en een einde te maken aan deze roekeloze oorlog. Dit kan echter alleen gebeuren als ze erin slaagt de macht en de strategie te doorbreken die is bedacht door de machtige demonenvorst, Mahabalasura.

Prachtige artwork

Geïnspireerd door Indiase mythologieën zoals Mahabharata en Ramayana, en door de middeleeuwse architectuur van Rajasthan, brengt Raji: An Ancient Epic een verfrissende nieuwe stijl naar het actie-avontuurgenre!

Elke hoek van de game-omgeving is getekend in de Pahari-kunststijl en combineert met de hand geschilderde texturen, weergegeven in 3D, waardoor Raji: An Ancient Epic een verbluffende en unieke visuele kwaliteit levert die zelden wordt gezien in games.

Tactisch gevecht

Diverse wapens en krachten, door de goden aan Raji geschonken, staan ​​tot je beschikking. Het is van essentieel belang om ze allemaal te beheersen, aangezien de demonische hordes zich vakkundig zullen aanpassen aan elke situatie; terwijl de Trishul perfect kan zijn voor het ene gevecht, kan de machtige Sharanga-boog nodig zijn voor het volgende.

Een universum in het oude India

Ervaar voor het eerst een game die zich afspeelt in het oude India en doordrenkt is met hindoeïstische en Balinese mythologie. Je wordt ondergedompeld in het oude India, waar elke hoek smeekt om ontdekt te worden.

Van betoverende verhalen uit de overlevering van de game tot dicht opeengepakte gevechten tegen woeste demonen en eindbazen, eeuwenoude puzzels, enorme forten en paleizen: beleef een verhaal over een broer en zus die midden in een goddelijke oorlog zijn beland.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Puzzelen, Avonturenspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Supergg.com

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Matig geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

18-08-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Koreaans, Portugees, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

6152,00 MB