Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Redout: Space Assault

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 22-01-2021

DE VOLGENDE GENERATIE ARCADE SPACE SHOOTERS IS HIER

In Redout: Space Assault bestuur je een superorbitaal verkenningsvliegtuig tijdens de kolonisatie van Mars in 2395: Duik in het snelste, meest epische en opwindende arcade-ruimtegevecht dat je kunt beleven. Manoeuvreer sneller en beter dan je vijanden en wees ze te snel af. Overweldig ze en overtref ze in een bliksemsnel, adrenaline-opwekkend ruimtegevecht voor één speler.

Jij bent Leon Barret, een top gevechtspiloot van de veiligheidstroepen van Poseidon. Poseidon Corp. wil de weg vrijmaken voor de kolonisatie van Mars. De mensheid vecht om te overleven, verdeeld tussen een hete, uitgeputte aarde en een koude, claustrofobische maankolonie. Het is jouw taak om de orde te handhaven. Roei opstandelingen en ruimtepiraten uit, zorg ervoor dat onze wetenschappers veilig hun onderzoek kunnen uitvoeren, en bescherm al ons personeel tegen talloze externe bedreigingen.

Duik diep in gigantische mijngebieden in asteroïdenvelden, schiet rebelse drones en gevechtsvliegtuigen neer, rol naar links en rechts om vijandelijk vuur te ontwijken, vuur onvoorstelbaar krachtige raketsalvo's af, of race op duizelingwekkende snelheden tegen dolende piloten en ruimtestropers, alleen voor de gein.

Voltooi missies en speel kaarten en penningen vrij om de romp, schilden, energiewapens en raketten van je gevechtsvliegtuig te upgraden tot je het op kunt nemen tegen enorme slagschepen en het tij van de oorlog in je eentje kunt keren.

In een interplanetaire strijd waarin niemand goed of slecht is, klimt Leon op in rang, leer je de betekenis van 'noodzakelijk kwaad', hoe kostbaar integriteit is en, uiteindelijk, wat stelling nemen inhoudt.

FUNCTIES

Carrièremodus - Leer alle vaardigheden die nodig zijn om te overleven en te zegevieren in het Redout-universum. 43 missies waarin je vaardigheden op de proef worden gesteld en je leert hoe het echte verhaal in elkaar zit.

Diverse welvarende werelden - Exotische locaties, grandioze evenementen en epische gevechten voorbij elke grens.

Diepe gameplay - Toon je tactische superioriteit en stel je bedrevenheid, reactievermogen en aanpassingsvermogen op de proef.

Grotere, schadelijkere wapens - Je hebt een uitgebreid wapenarsenaal tot je beschikking, van plasmakanonnen tot schokstralen, railguns, lukraak-schoten, lucht-luchtraketten en laadbare machinegeweren. Kies, upgrade of installeer meerdere exemplaren op je ruimteschip.

Voertuig tunen - Upgrade je ruimteschip voor een verbeterde versie: Vecht tegen hordes, of neem het in je eentje op tegen een Destroyer-oorlogsschip! Doe kaarten weg of wissel ze om bepaalde aspecten van je vliegtuig te verbeteren en ze beter aan jouw stijl aan te passen.

Als muziek in de oren - Een complete dynamische soundtrack. De beat wordt sterker naarmate de spanning stijgt!

ER IS VEEL TE DOEN IN DE RUIMTE

Vecht tegen vijandelijke drones, gevechtsvliegtuigen en allerlei soorten vijandelijke schepen in rail shooter-secties: Ontwijk raketten en spervuur terwijl je ze een voor een neerhaalt.

Verken iridiummijnen en verlaten ruimtestructuren en zoek schuilplaatsen, hulpmiddelen en rebellen: Geniet van je bewegingsvrijheid en schakel je motor uit om door smalle doorgangen te komen, zonder het lakwerk te beschadigen.

Race door vijandelijke installaties, achter vijandelijke linies, door gigantische ruimtegevechten, of tegen ruimtepiraten om snel geld te verdienen.

Val slagschepen aan in speciaal ontworpen missies waarin je het opneemt tegen reusachtige schepen: elk met unieke sterke en zwakke punten en speciale aanvallen. Stuk voor stuk een keerpunt in de verhaallijn van het spel!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Schietspel, Speelhalspel

Spelers

1

Uitgever

34BigThings

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Impliciet geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

22-01-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

2296,00 MB