Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Rolling Sky 2

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 06-02-2020

Weet je nog dat je in Rolling Sky de sensatie en opwinding van parkour kunt ervaren met eenvoudige tikken met je vingertoppen?

Nu zal het vervolg "Rolling Sky 2" u rijkere visuele en auditieve effecten brengen. Neem deel aan een droomreis met spannende muzikale ritme-uitdaging.

Makkelijk te spelen, moeilijk niveau parkour

Met slechts enkele tikken kun je het personage verplaatsen, obstakels ontwijken met het ritme van de muziek en het mechanisme activeren om te springen. Het is gemakkelijk om te spelen, nieuwe spelers kunnen snel aan de slag; voor gevorderde spelers zijn er ook moeilijke modi beschikbaar om hun reactielimieten te betwisten.

Gloednieuwe originele muziek

De muziek van filmkwaliteit in het spel is gemaakt door 's werelds beste muziekproducenten, we hebben ook samengewerkt met het Europese symfonisch orkest en meer dan 70 muzikanten in het proces.

Unieke niveaus en gameplay met overvloedige muziek en verhalen

Er zijn momenteel 12 niveaus, elk niveau met een onafhankelijk verhaal. Ontdekkingsreizigers die de hele wereld hebben rondgereisd op zoek naar hun huizen, poppen die de moed hebben om hun bestemming uit te dagen en vrijheid na te streven, en het dievenpaar dat vecht voor een schat. Speler kan de wereld van het personage betreden en zijn verhaal ervaren tijdens het spelen van het spel.

Een speelbare geanimeerde film, een fantasie-avontuur dat audio en visueel effect combineert

Het spelontwerp probeert een geanimeerde film te maken die als een spel kan worden gespeeld, met verbluffende graphics en indrukwekkende originele muziek. Het 3D-landschap rond het personage verandert elke keer wanneer het beweegt. Laat spelers het gevoel hebben in dezelfde wereld te zijn als het personage en neem daarmee deel aan het fantasie-avontuur.

De game heeft de Duitse Red Dot Design Award 2018 gewonnen voor de geweldige beoordelingen en de hoge kwaliteit. Wil je fantasie-graphics ervaren met moeilijke parkour-uitdagingen? Mis "Rolling Sky 2" niet.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Muziek, Platformspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Rising Win Tech.

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Licht geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

06-02-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

1318,00 MB