Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

STARSHIP AVENGER Operation: Take Back Earth

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 19-07-2018

In een verre toekomst… wanneer de mens zich in de ruimte waagde, doemden de Crius uit het niets op en infiltreerden ze de mensenwereld.

Het afweersysteem van de mensen was geen partij voor de overweldigende kracht van de Crius en was al snel verslagen… maar de mensheid verloor niet alle hoop.

De overlevenden kwamen samen op de planeet Kagutsuchi. Ze onderzochten de Crius en smeedden het ultieme strijdplan dat het lot van de mensheid zou bepalen.

De belangrijkste factor in dit plan is het gloednieuwe ruimteschip "Avenger".

Het doel is om de vijand te onderscheppen en het ultieme wapen van de mensheid, Thor's Hammer, terug naar de baan om de aarde te brengen.

Operatie "Take Back Earth", het plan om naar aarde terug te keren en de Crius te wreken, staat op het punt om te beginnen...

"Starship Avenger" is een shooter-actiegame.

Knal met de wapens van de Avenger om de vijanden een kopje kleiner te maken! Laat ze niet voorbij de Dead Line komen, want anders zullen ze Thor's Hammer schade toebrengen!

Vul je energiemeter door vijanden te verslaan en ontkenen een zeer krachtige aanval om ze allemaal tegelijk aan flarden te schieten!

Je kunt de energiemeter gebruiken om een barrière rond de Avenger op te werpen!

Gebruik je meter verstandig om elke situatie de baas te zijn!

Maak je ruimteschip sterker en probeer een perfect schild en een perfecte kill-ratio te krijgen in elk level!

Je kunt uit drie moeilijkheidsniveaus kiezen, dus de game is voor zowel beginners als voor ervaren spelers leuk om te spelen!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Speelhalspel, Schietspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

TOMCREATE

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

19-07-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Japans

Downloadgrootte

129,00 MB