Six Sides of the World

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 04-10-2018

SIX SIDES OF THE WORLD – LANG LEVE DE PUZZELKONING!

“Six Sides of the World” is een puzzelgame die je meeneemt op een intergalactische reis door diverse sterrenstelsels boordevol breinbrekende uitdagingen.

DE ULTIEME WEDSTRIJD: JE BREIN TEGEN SCI-FI-GEVAREN

Ruimtelijk inzicht, logica en pure wijsheid zullen je wapens zijn op je reis door de verschillende kubusvormige planetaire stelsels. Elk level heeft zijn eigen gevaren: van portalen tot laserstralen. Je zult elke kubusplaneet zorgvuldig moeten analyseren om de gevaren en mogelijke oplossingen te vinden. Haastige spoed is zelden goed: het gaat erom dat je elke puzzel oplost en daarvoor ook de tijd neemt.

VERKEN EEN GROOT UNIVERSUM

Six Sides of the World bevat verschillende sterrenstelsels die je kunt verkennen. Elk stelsel heeft diverse puzzels die nieuwe en steeds uitdagendere mechanieken voor je in petto hebben. Je kunt zelf bepalen welke weg je aflegt. Sommige puzzels kun je op meerdere manieren oplossen. Je kunt extra puzzels vrijspelen als je de verschillende oplossingen in een level weet te vinden.

LANG LEVE DE PUZZELKONING!

Maigo is een ontdekkingsreiziger die op het punt staat iets veel groters te ontdekken dan hij zelf denkt. Terwijl hij door de ruimte reist, en daarbij steeds moeilijkere puzzels tegenkomt, begint hij te begrijpen dat hij iets geweldigs op het spoor is. Vragen schieten door zijn hoofd: wie heeft al deze werelden geschapen? Wat wil deze intergalactische architect hiermee bereiken? Wat is het idee achter deze gebeurtenissen? Is dit een test? Een manier om iets te beschermen? Op zijn zoektocht naar de waarheid moet Maigo alle uitdagingen overwinnen om deze... PUZZELGOD te ontmoeten.

KENMERKEN

  • Een puzzeluniversum: vele creatieve, uitdagende puzzels op kubusvormige planeten
  • Bepaal zelf de weg die je aflegt: non-lineaire progressie met diverse moeilijkheidsniveaus. Speel de makkelijke levels om de game uit te spelen en probeer de optionele puzzels op te lossen als je van een echte uitdaging houdt.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Puzzelen

Spelers

1

Uitgever

Dolores Ent.

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

04-10-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans

Downloadgrootte

1067,00 MB