Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Super Kirby Clash

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 05-09-2019

Duik samen met Kirby in de actie! Ga op avontuur en vecht tegen sterke eindbazen in Super Kirby Clash, een spannende actiegame die je gratis* kunt beginnen. De game is te downloaden in de Nintendo eShop en is exclusief voor de Nintendo Switch!

Neem het op tegen al je favoriete eindbazen uit de Kirby-serie. Speel alleen of met maximaal drie vrienden via lokale multiplayer**, lokale draadloze multiplayer*** of onlinemultiplayer**** en red het Dream Kingdom!

CI_NSwitchDS_SuperKirbyClash_Separator2a.png

Samen sta je sterk

Stel je eigen team samen en combineer de vier unieke rollen hoe jij dat wilt. Elke klasse beschikt over eigen wapens en vaardigheden, dus probeer voor elke missie het juiste team te formeren!

CI_NSwitchDS_SuperKirbyClash_Separator2b.png

Eén team, twee spelstanden

Speel verhaalmissies in je eentje of met vrienden op één Nintendo Switch en probeer het Dream Kingdom te redden, of duik via lokale multiplayer**, lokale draadloze multiplayer*** of onlinemultiplayer**** in Party-missies en ontdek een hele nieuwe reeks eindbazen om tegen te vechten!

CI_NSwitchDS_SuperKirbyClash_Separator2a.png

Stukje bij beetje

NSwitchDS_SuperKirbyClash_FragmentsReward_NL.jpg

Door gevechten te winnen verdien je niet alleen ervaringspunten waarmee je je helden sterker kunt maken, maar ook fragmenten van vier verschillende categorieën: vuurfragmenten, waterfragmenten, lichtfragmenten en zeldzame fragmenten.

Gebruik deze in de winkel om nieuwe wapens en uitrusting te kopen, waardoor je nog sterker voor de dag komt in je volgende gevecht.

CI_NSwitchDS_SuperKirbyClash_Separator2b.png

Medailles in overvloed

Je kunt een missie al voltooien door alleen een eindbaas te verslaan, maar elke missie heeft ook heldendaden die je kunt verrichten. Win een gevecht bijvoorbeeld zonder geraakt te worden, met een team van alleen straalmagiërs of binnen een bepaalde tijd. Er zijn per missie acht medailles te verdienen, dus het is zeker de moeite waard om heldendaden te verrichten!

CI_NSwitchDS_SuperKirbyClash_Separator2a.png

Een appeltje voor de dorst

De glimmende, waardevolle kristalappels komen erg goed van pas. Je kunt er nieuwe missies mee vrijspelen of ze in de winkel met fragmenten combineren om supersterke uitrustingen mee te ontgrendelen.

CI_NSwitchDS_SuperKirbyClash_char02_01.png

Je kunt kristalappels verdienen door tijdens missies heldendaden te verrichten, maar je kunt ze ook om de twaalf uur plukken van de kristalappelboom of kopen in de Nintendo eShop.*****

NSwitchDS_SuperKirbyClash_GemApples_NL.jpg

Pluk gratis kristalappels en andere spullen door naar de wachtwoordsectie te gaan!

CI_NSwitchDS_SuperKirbyClash_Separator2b.png

amiibo

CI_NSwitchDS_SuperKirbyClash_amiibo.png

Scan amiibo (apart verkrijgbaar) om fragmenten te verdienen die je in de winkel kunt gebruiken! Elke ondersteunde amiibo levert beloningen op, maar amiibo uit de Kirby-serie geven je extra fragmenten.

Ontdek meer Kirby-games op onze Kirby-pagina!

*Deze game is gratis te spelen en bevat optionele in-game aankopen.

**Voor de lokale multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

***Voor de lokale draadloze multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig.

****Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.

*****Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

CI_NSwitchDS_SuperKirbyClash_Passwords.png

Wachtwoorden

Flinke beloningen voor weinig moeite

Wil je even op adem komen van alle gevechten om kristalappels en fragmenten te verdienen? Geen probleem! Je kunt deze voorwerpen namelijk ook krijgen met wachtwoorden. Voer wachtwoorden in en hark de beloningen binnen zonder ook maar één klap uit te delen.

CI_NSwitchDS_SuperKirbyClash_Separator2a.png

Zo gebruik je wachtwoorden

NSwitchDS_SuperKirbyClash_PasswordShrine_NL.bmp

Bij het wachtwoordenaltaar kun je je wachtwoorden invoeren. Deze vind je naast de kristalappelboom in het dorp. Volg de instructies op het scherm en voer het wachtwoord in om je beloning te ontvangen.

Wachtwoord voor het Starter Pack

CI_NSwitchDS_SuperKirbyClash_Password_nlNL.jpg

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel

Spelers

Eén spelsysteem (1-4), Lokaal draadloos (1-4), Online (1-4)

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

HAL Laboratory, Inc.

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Online spelen

Leeftijdsclassificatie

  • Gebruikers reageren op elkaar, In-game-aankopen

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

05-09-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

1126,00 MB