The Fall Part 2: Unbound

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 13-02-2018

Het vervolg op The Fall, dat is bekroond met de Story of the Year Award 2014.

Jij bent een robot met kunstmatige intelligentie die is bevrijd van haar ketens. Nu heeft een menselijke gebruiker van het wereldwijde netwerk je aangevallen en geïnfecteerd met een [GEHEIME INFORMATIE]. Maak een nieuwe regel: red jezelf. Jaag op ze. Schakel ze uit. Doe wat je kunt doen. Gebruik wie je kunt gebruiken. Ontketen jezelf.

Tijdens je reis vind je drie zeer uiteenlopende robots die je binnendringt en rekruteert. Jij bent dan misschien ontketend, maar je gastheren zijn dat niet. Blijf je binnen die grenzen? Of vermorzel je ze? Heb je überhaupt een keuze?

Waarschuwing: The Fall Part 2 breekt alle regels.

Puzzels die je nog nooit eerder hebt gezien

De uitdagingen van The Fall zijn gebaseerd op de persoonlijke grenzen van je gastheren en geven je een perspectief dat je nog niet eerder hebt gezien in een videogame.

Verkenning die ertoe doet

Inzicht in je gastheren en hun omgeving is geen bijzaak: het is hoe je leert om puzzels op te lossen en voortgang te boeken.

Spannende actie

Met twee gloednieuwe gevechtsmechanismen vindt The Fall Part 2 een evenwicht tussen vechten en puzzels, zodat elk moment fris aanvoelt. De game bevat ook een makkelijke stand voor spelers die alleen zijn geïnteresseerd in het verhaal en het oplossen van puzzels.

Meer dan drie keer zo lang als Part 1

Met vier speelbare personages, duizenden regels volledig ingesproken dialogen, vier keer zo veel omgevingen en meer dan tien volledig geanimeerde personages is het beste van The Fall uitgebreid en verfijnd.

Een boeiend verhaal

Het bekroonde verhaal van The Fall, waarvan het schrijven vijf jaar heeft gekost, opent een nieuw hoofdstuk waarin Arids reis van zelfontdekking wordt voortgezet.

Geniet van een dystopisch universum door de lens van een robot die haar eigen regels en voorwaarden probeert te maken en te handhaven. Kijk uit naar een uniek verhaal over persoonlijke grenzen, relaties, ethiek en ideologie. The Fall is gemaakt voor spelers die uitkijken naar games waarvan de conceptuele grondslag van hetzelfde niveau is als de technologische artisticiteit.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Categorieën

Actiespel, Puzzelen, Avonturenspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Over The Moon

Leeftijdsclassificatie

  • Grof taalgebruik, Seksuele insinuatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

13-02-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans

Downloadgrootte

901,00 MB