This War of Mine: Complete Edition

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 27-11-2018

In This War of Mine speel je niet als een elitesoldaat, maar als een groep burgers die probeert te overleven in een belegerde stad, worstelend met een gebrek aan voedsel, medicijnen en het constante gevaar van sluipschutters en andere overlevenden met kwaad in de zin. De game biedt een oorlogservaring vanuit een geheel nieuwe invalshoek.

Het tempo van This War of Mine kent een dag- en nachtcyclus. Overdag weerhouden sluipschutters je ervan om je toevluchtsoord te verlaten, dus je moet je concentreren op het onderhouden van je schuilplaats: voorwerpen fabriceren en repareren, dingen verhandelen en voor je groep zorgen. 's Nachts neem je een van je bewoners op een missie om een reeks unieke locaties af te gaan op zoek naar alles wat je kan helpen in leven te blijven.

Volg je geweten om beslissingen van levensbelang te nemen. Probeer iedereen in je schuilplaats te beschermen of offer iemand op als je dat het beste lijkt om te overleven. Tijdens de oorlog zijn er geen goede of slechte beslissingen; er is alleen overleven. Hoe eerder je je dat realiseert, hoe beter.

This War of Mine: Complete Edition bestaat uit:

  • This War of Mine – volledige versie van het basisspel.
  • Anniversary Edition update - reeks nieuwe personages om mee te communiceren, locaties om te verkennen en een nieuwe mogelijk einde, speciaal gecreëerd voor de tweede verjaardag van de game.
  • The Little Ones DLC – waarin de ontberingen worden verkend van overleven in oorlogstijd vanuit een totaal nieuw perspectief – dat van een kind.
  • TWoM Stories: The Father's Promise – een op zichzelf staand verhaal in de wereld van This War of Mine over de strijd van een familie voor het behoud van de laatste restjes menselijkheid in tijden van wanhoop en wreedheid.
  • Alle aankomende updates zijn gratis voor alle bezitters van de Complete Edition.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Simulatie, Strategiespel

Spelers

1

Uitgever

11 bit studios

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

27-11-2018

Leeftijdsclassificatie

18

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

2096,00 MB

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

27-11-2018

Leeftijdsclassificatie

18

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch, Japans, Chinees, Koreaans