Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Touken Ranbu Warriors

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 24-05-2022

'Touken Ranbu Warriors' is een actiegame en een samenwerking tussen de 'geesten van zwaarden'-simulatiegame 'Touken Ranbu -ONLINE-' van DMM GAMES en NITRO PLUS, en de spannende '1 tegen 1000' WARRIORS-serie van KOEI TECMO GAMES.

●'Touken Ranbu' is er eindelijk in 3D. Aanschouw de mooiste graphics ooit in de geschiedenis van de WARRIORS-serie.

De personages uit Touken Danshi, die fans van het bronmateriaal wel zullen herkennen, razen in 3D over het slagveld.

Naast de spannende actie die je verwacht van de WARRIORS-serie, kun je ook genieten van gevechten met veel verschillende animaties, zoals samen vechten met een partner en duelleren.

Ervaar gevechten met de Touken Danshi die ontzettend fel zijn, maar ook prachtig.

●Vijftien omgetoverde zwaarden van een zwervende honmaru-basis beleven een historisch drama in de Sengoku-periode. Ervaar een origineel en episch verhaal dat je alleen in deze game vindt.

Verhaaloverzicht:

De Touken Danshi, 15 omgetoverde zwaarden die zonder een Saniwa-meester door de wereld zwerven, worden plotseling aangevallen door de History Retrograde Army.

Na het gevecht draagt de Government of the Time ze op om 'onslaught investigations' uit te voeren.

De meesterloze zwaarden hebben geen keus, ze moeten afreizen naar de chaotische wereld van de Sengoku-periode, wiens geschiedenis al wordt veranderd.

●De honmaru dient als de basis van de Touken Danshi. Geniet van een grote hoeveelheid speciale gebeurtenissen en elementen die je alleen in deze titel vindt.

Je kunt zelf kiezen waar je de Touken Danshi neerzet in de driedimensionale honmaru, de basis waar de personages wonen.

Spelers kunnen ook zien hoe het met de Touken Danshi gaat in de honmaru, of nieuwe gebeurtenissen bekijken waarin ze met elkaar praten, die uniek zijn voor deze titel.

Tussen gevechten door kunnen spelers een pauze nemen en genieten van minigames als 'Pose Matching' en 'Tag'.

Er is ook een Photo Mode, waarmee spelers foto's kunnen maken van de Touken Danshi en die op SNS kunnen delen.

●Er is een makkelijk speltype toegevoegd, zodat ook spelers die wat minder goed zijn in actiegames het spel goed kunnen besturen.

Er zijn twee besturingsopties: 'Regular Mode', die de traditionele besturing uit de WARRIORS-serie gebruikt, en 'Easy Mode', speciaal voor spelers die minder goed zijn in actiegames.

Bij die laatste besturingsoptie zijn alleen simpele acties nodig, zodat spelers kunnen genieten van de prachtige actie.

Opmerkingen:

Deze software is beschikbaar in verschillende talen, afhankelijk van de regio waarin het verkocht wordt (of uitgebracht). Controleer of je de goede hebt voordat je het koopt.

Dit is de Engelse versie (tekst).

De 'Touken Ranbu Warriors Digital Deluxe Edition' is ook beschikbaar. Controleer of je niet twee keer dezelfde content koopt.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

'Touken Ranbu Warriors' is een actiegame en een samenwerking tussen de 'geesten van zwaarden'-simulatiegame 'Touken Ranbu -ONLINE-' van DMM GAMES en NITRO PLUS, en de spannende '1 tegen 1000' WARRIORS-serie van KOEI TECMO GAMES.

De 'Touken Ranbu Warriors Digital Deluxe Edition' is een afgeprijsde set met daarin de hoofdgame en de content hieronder.

- Content in de Digital Deluxe Edition

5 Honmaru Backdrops (*1) / 5 stukken Additional Music (*2, *3) / 16 Uchiban Outfits (*4, *5, *6)

*1: In bepaalde situaties worden veranderingen aan je 'honmaru backdrop' niet toegepast.

*2: De extra muziek bestaat uit 3 stukken gevechtsmuziek en 2 stukken honmaru-muziek. Je kunt de extra muziek beluisteren via 'Memoirs' - 'Music Album' in Honmaru.

*3: 'Change Honmaru Music' kan worden gebruikt na het uitspelen van de game.

*4: Uchiban Outfits zijn variaties van outfits uit het bronmateriaal 'Touken Ranbu -ONLINE-' die tijdens gevechten kunnen worden gedragen.

*5: Uchiban Outfits kunnen alleen worden gedragen bij de honmaru of tijdens de 'Replay' van een gevecht. Ze kunnen niet worden gedragen voor een 'Sortie'-gevecht.

*6: Personages die Uchiban Outfits dragen, raken niet in een 'Injured State' (gewond). De outfits zorgen ervoor dat de 'Hissatsu Gauge' sneller volloopt.

Opmerkingen:

'Touken Ranbu Warriors' is ook beschikbaar. Controleer of je niet twee keer dezelfde content koopt.

Elk van de DLC's in deze content is hetzelfde als het vergelijkbare product dat beschikbaar is als individuele aankoop. Controleer of je niet twee keer dezelfde content koopt.

Als een update naar de nieuwste versie is vereist, update dan je game voordat je de content gebruikt.

Om deze content te gebruiken, is 105 MB vrije ruimte nodig.

Categorieën

Actiespel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

KOEI TECMO EUROPE

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Deluxe Edition

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

24-05-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

24-05-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

12872,00 MB