Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Weapon of Choice DX

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 02-09-2021

Weapon of Choice DX is een high-energy run-'n' gun waarbij elk speelbaar personage uniek is met zijn eigen speciale wapen en vaardigheden! Blaas krankzinnige buitenaardse wezens op, vind nieuwe spelerspersonages en kies tussen vertakkende paden!

De wereld wordt overgenomen door genencombinerende wezens van buiten de sterren!

Overal duiken afschuwelijke nieuwe wezens op, en het is aan de Solus-operators om hun unieke wapens te pakken en enkele walgelijke buitenaardse schedels te splitsen!

Hoge resolutie en zorgvuldig met de hand getekende kunststijl blazen leven en originaliteit in deze bizarre gamewereld.

Dynamisch vertakkende niveaus zijn met elkaar verbonden door een intrigerend verhaal met meerdere eindes, waardoor de speler veel herspeelbaarheid en kansen krijgt om het Weapon of Choice van elke medewerker onder de knie te krijgen.

* CHOICE is jouw wapen! Speel door niet-lineaire niveaus en neem dynamische branchebeslissingen op het niveau!

* Elk speelbaar personage heeft zijn eigen speciale wapen naar keuze met primaire en alternatieve vuurmodi!

* Red unieke speelbare personages en voeg toe aan het totale aantal speelbare levens!

* "Death Brushing" wordt automatisch geactiveerd als er gevaar dreigt!

* Neem wraak op je neergestorte operators met de Vengeance Missile!

* Beklim muren en val overal aan met het geautomatiseerde Spiderpack!

* Speel opnieuw om verschillende verhaallijnen te ervaren met volledig verschillende eindes!

* Rock op originele muziek met een heavy metal gitaar soundtrack!

* Handgeschilderde kunst in 4K met hoge resolutie, met een snelheid van 60 frames per seconde!

* DX-versie is opnieuw gebalanceerd, met uitdagende prestaties, geheime MBG-taarten om te ontdekken en 6 moeilijkheidsgraden!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Platformspel, Speelhalspel, Schietspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Mommys Best Games

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Matig geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

02-09-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

487,00 MB