Yu-Gi-Oh! Master Duel

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 19-01-2022

Eindelijk, het "Yu-Gi-Oh!" digitale kaartspel waar je op hebt gewacht!

De definitieve editie van het competitieve kaartspel dat al meer dan 20 jaar in ontwikkeling is!

Duelleer op het hoogste niveau tegen duelleerders van over de hele wereld.

Maak je klaar: het is tijd voor een Duel!

------------------------------------------------------------------------------

[Over "Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL"]

Je kunt het "Yu-Gi-Oh! ruilkaartspel” nu overal digitaal spelen!

Snelle duels met verbluffende HD-graphics en een nieuwe, dynamische soundtrack! Maak je klaar om duelleerders van over de hele wereld uit te dagen!

◇Speel duels op elk niveau!

De volledige Yu-Gi-Oh!-ervaring is beschikbaar voor iedereen op elk vaardigheidsniveau. Maak je geen zorgen als je een nieuwe speler bent of als je al een tijdje niet hebt geduelleerd. De tutorials in het spel leren je de basis van het spelen van het Yu-Gi-Oh! RUILKAARTSPEL. Je krijgt een deck wanneer je klaar bent om je op weg te helpen op je reis!

Verzamel nieuwe kaarten terwijl je vordert in het spel om je decks sterker te maken!

◇Roterende toernooivormen

Wissel de dingen af en stel je duelleervaardigheden op de proef! Er is een breed scala aan evenementen en toernooien beschikbaar voor spelers.

Bouw en duelleer met verschillende decks met meer dan 10.000 unieke kaarten en speciale regels die uniek zijn voor toernooien!

Kies het toernooi waarin je wilt duelleren en streef naar die nummer één plek!

◇Ontdek de verhalen achter de kaarten

De solomodus leidt je door de verhaallijnen van de thema's uit het Yu-Gi-Oh! ruilkaartspel. Verbeter je duelleervaardigheden door de verhalen te voltooien.

Aanbevolen voor beginners, terugkerende spelers en degenen onder jullie die meer willen weten over de verhalen uit de wereld van het Yu-Gi-Oh! ruilkaartspel

◇Eigenschappen

Koppel met de mobiele app "Yu-Gi-Oh! Neuron".

Bekijk decklijsten van duelleerders over de hele wereld en verbeter je eigen deck!

Probeer de trekvoorbeeldfunctie om te simuleren welke kaarten je in je eerste hand zou kunnen krijgen!

[Over "Yu-Gi-Oh!"]

"Yu-Gi-Oh!" is een populaire manga gemaakt door Kazuki Takahashi die sinds 1996 in serievorm wordt uitgebracht in "WEEKLY SHONEN JUMP” van SHUEISHA Inc. Konami Digital Entertainment Co. Ltd. biedt een ruilkaartspel (TCG) en consolegames, gebaseerd op "Yu-Gi-Oh!", gemaakt op basis van de originele manga, waarvan wereldwijd werd genoten.

[Aanbevolen voor de volgende spelers]

TCG-spelers

Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS-spelers

Spelers die van competitieve gameplay houden

---------------------------------- -------------------------------------------

Dit spel bevat in-spel-aankopen van virtuele valuta die worden gebruikt voor het willekeurig verkrijgen van in-game-voorwerpen.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Simulatie, Bordspel, Strategiespel

Spelers

Eén spelsysteem (1), Online (2)

Uitgever

KONAMI

Leeftijdsclassificatie

  • in-game-aankopen, Angst
  • In-game aankopen (inclusief willekeurige items)

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

19-01-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees

Downloadgrootte

4053,00 MB