Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Construction Simulator 3 - Console Edition

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 21-10-2020

Construction Simulator 3 keert terug naar Europa! Ontdek een idyllisch Europees dorp in de opvolger van de populaire Construction Simulator 2 en Construction Simulator 2014 met officiële gelicenseerde voertuigen van beroemde merken: Caterpillar, Liebherr, CASE, Bobcat, Palfinger, STILL, MAN, ATLAS, Bell, BOMAG, WIRTGEN GmbH, JOSEPH VÖGELE AG, HAMM AG en MEILLER Kipper. Neem gevarieerde en uitdagende opdrachten aan. Bouw en herstel wegen en huizen. Bepaal de skyline van je stad en breid je wagenpark uit. Ontdek een totaal nieuw gebied en ontgrendel nieuwe opdrachten en voertuigen voor je groeiende bedrijf.

CONSTRUCTION SIMULATOR KOMT NAAR EUROPA

Verken een gebied van 10 km² waarin met zorg de uitlopers van de Alpen zijn nagemaakt en speel in drie verschillende districten: Het dorp waar je je bedrijf vestigt, een uitgestrekt industrieel gebied en een moderne stad. Gebruik de tijd tussen klussen om op je gemak de open wereld te verkennen.

TOTAAL NIEUWE MOGELIJKHEDEN: LIEBHERR LB28 & COCKPIT-ZICHT

Geniet van uitdagende opdrachten, zoals het gebruik van de Liebherr LB28 boorinstallatie voor het maken van stevige funderingen tijdens brugconstructies en andere spannende missies! Een andere functie waar fans al lang op wachten is het cockpit-zicht. Nu kun je zittend in elk voertuig Construction Simulator 3 zelf beleven en ervaren hoe het is om deze machtige machines te besturen!

MEER DAN 50 VOERTUIGEN VAN 14 MERKEN

Een uitgebreid wagenpark wacht op je! Kies de juiste machine voor elke klus: Trotseer de uitdagingen tijdens wegwerkzaamheden en reparaties met machines van Caterpillar, BOMAG of WIRTGEN GmbH, VÖGELE AG en HAMM AG. Voor het eerst beschikbaar: De compacte graafmachine E55 of de T590 rupslader van Bobcat maken het verplaatsen van grond een fluitje van een cent! Kruip achter het stuur van de MAN TGX-truck om je lokale grindgroeve of onderdelenwinkel te bezoeken, en ontdek nieuwe hoogtes met de Liebherr 150 EC-B 8 torenkraan.

MEER DAN 70 NIEUWE OPDRACHTEN

Bewijs je kwaliteiten tijdens het werk: Van kleine Beierse gezinswoningen tot industriële loodsen en wolkenkrabbers; ruim 70 uitdagende opdrachten vragen het uiterste van je vaardigheden en precisie in Construction Simulator 3. Vernieuw kapotte wegen en zet je grote wagenpark in om iedere uitdaging het hoofd te bieden. Bepaal de skyline van Neustein met jouw unieke werk!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Simulatie

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

astragon

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

21-10-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

21-10-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

2566,00 MB