Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Football Manager 2023 Touch

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 08-11-2022

Met Football Manager 2023 Touch kun je de leiding nemen over de grootste voetbalclubs ter wereld door je te richten op de essentiële onderdelen van het voetbalmanagement.

Je begint met het maken van je eigen manageravatar en -stijl. Daarna is het tijd om je vaardigheden op het tactiekenbord te laten zien. Ga meteen aan de slag met een aantal van de populairste speelstijlen ter wereld, zoals Gegenpress en Tiki-Taka.

Werk samen met je technische staf om het aantrekken van spelers naar een hoger niveau te tillen. Met een droomteam boordevol wereldsterren en wonderkinderen zal het niet lang duren voordat je thuis en in het buitenland prijzen in de wacht sleept.

Op wedstrijddagen dicteer jij het tempo. Versnel je voortgang met de optie ‘Alleen uitslag’ of bekijk de actie via een aantal camerastandpunten vanuit de digitale dug-out.

FM23 Touch bevat een groot aantal nieuwe toevoegingen, zoals:

VERBETERDE WEDSTRIJDDAGCONTROLE

Voel je dichter bij de actie dan ooit tevoren met een vernieuwde wedstrijddagervaring. Time je grote tactische zetten met perfectie met een gestroomlijnde gebruikersinterface die je meeneemt in de dramatiek op het veld.

ZORG DAT JE BOODSCHAP AANKOMT

Laat je stem horen met de gloednieuwe teamgesprekken. Gebruik allerlei soorten reacties om elke emotie vast te leggen en in elke situatie het verschil te maken.

LEG JE CARRIÈRE VAST

De momenten die krantenkoppen opleveren zijn nu gedenkwaardiger dan ooit. Dynamische Managertijdlijnen is een visualisatie van de prestaties in je carrière die groeit tijdens je streven om de top van de sport te halen.

GROTE EUROPESE VOETBALAVONDEN

Test je vaardigheden tegen de beste teams in Europa in de UEFA-clubcompetities, zoals de UEFA Champions League, de UEFA Europa League en de UEFA Europa Conference League, dit jaar met volledige licenties. Met vernieuwde bekerlotingen en authentieke vormgeving van de wedstrijddag, staan die grote Europese voetbalavonden tot je beschikking.

In de game kun je nog veel meer functies ontdekken.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Simulatie, Sport, Voetbal

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

SEGA

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

08-11-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Koreaans

Downloadgrootte

6260,00 MB