Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Ion Fury

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 14-05-2020

Shelly ‘Bombshell’ Harrison trekt de straten van Neo DC in om het verdorven transhumanistische meesterbrein Dr. Jadus Heskel op te ruimen. Ze laat een spoor van vernieling achter in uitgestrekte levels met meerdere routes, gigantische explosies, ontelbare geheime gebieden en onmenselijke vijanden elke hoek. Vergeet die dekking. Je gezondheid herstelt niet vanzelf, dus het is rennen en schieten geblazen.

Shelly’s kruistocht om Heskels leger te mollen gaat gepaard met totale verwoesting, dankzij een uitgebreid arsenaal aan wapens met alternatieve vuurstanden en meerdere munitiesoorten.

Ion Fury heeft een broertje dood aan verplichte checkpoints en rechte paden door veredelde schiettenten. Maar hoewel dit een echte oldskool first-person shooter is, betekent dat nog niet dat we alle toffe innovaties van de laatste twintig jaar hebben genegeerd. Headshots? Reken maar. Meer physics en interactie? Zeker weten. 3D Realms, Voidpoint en 1C Entertainment hebben het beste van twee werelden gemixt tot een bloederige cocktail.

Kenmerken:

• De enige echte erfgenaam van klassieke shooters als Duke Nukem 3D, Shadow Warrior en Blood

• Beleef de originele BUILD-engine op anabolen: opgepompt en klaar om weer te knallen na 20 jaar!

• Buk, spring, klim, zwem en knal je een weg door 7 spectaculaire gebieden met meerdere niveaus aan verwoesting!

• Een prachtige spelwereld die is opgebouwd uit duizenden handgemaakte textures en sprites

• Een verbluffend arsenaal aan verwoestende wapens, met meerdere munitiesoorten en alternatieve vuurstanden. Revolvers met drie lopen, granaatwerpers en hittezoekende slimme bommen zijn je beste maatjes!

• Een combinatie van de klassieke actie uit de jaren 90 waar je zo dol op was en moderne innovaties als plaatselijke schade en naadloze levelovergangen

• PROCEDUREEL GEGENEREERD KAN DE POT OP! Alle levels zijn met de hand gemaakt en bevatten meerdere routes, vette effecten en complexe spektakelscènes!

• Een pompende soundtrack vol echte module-muziek, gemaakt met FastTracker 2

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Eerste-persoons-schietspel, Schietspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Fulqrum Publishing

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

28-05-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Russisch

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

14-05-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Russisch

Downloadgrootte

526,00 MB