Knockout City™

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 21-05-2021

Knockout City is nu Free-to-Play en nodigt brawlers overal uit om de waanzinnige non-stop actie van dodgebrawl te ervaren.

Vorm een team en neem het op tegen rivaliserende teams in Knockout City, waar je rekeningen vereffent in EPISCHE TREFBALGEVECHTEN. Zet je schrap voor de waanzinnige en intense competitie in een heel nieuwe benadering van multiplayer wedstrijden met teams.

Pas je personage aan en vorm een team met je vrienden om Knockout City over te nemen. Versla tegenstanders met schijnbewegingen en gecoördineerd teamwork terwijl de ballen je om de oren vliegen. Geen bal? Geen probleem! Je kunt letterlijk een bal worden, in de handen van een teamgenoot rollen en het ultieme wapen worden.

Speel met allerlei bizarre soorten ballen, locaties en speltypen om het leuk en spannend te houden. Daarnaast zijn er elk seizoen nieuwe maps, soorten ballen, beloningen, evenementen en uitdagingen. Gooi, vang, pass, ontwijk en tackle je een weg naar trefbalhegemonie.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

• Hectisch en leuk — Heers over de stad door razendsnelle multiplayer trefbalwedstrijden met spectaculaire spelmechanica te winnen. Versterk je aanval door de bal power-ups te geven met passes, op je tegenstanders te mikken met verschillende gespecialiseerde ballen of in een bal te veranderen om door teamgenoten gegooid te worden.

• Vorm een team — Stel het beste trefbalteam samen met je vrienden en speel probleemloos cross-play multiplayer wedstrijden. Schakel samen tegenstanders uit in 3-tegen-3, 4-tegen-4 of ieder voor zich. Werk samen als team door te passen, gooien en strategieën te plannen, versla je tegenstanders en win teambeloningen.

• Laat je stijl zien — Laat met een uniek uiterlijk zien hoe goed je bent door de look van je personage en je team te bepalen met de uitgebreide aanpassingsopties. Pas je uiterlijk, uitrustingen en persoonlijkheid aan, van lichaamstype en kapsel tot een aangepaste glider, van teamvoertuig tot winst-, verlies- en uitdagingsanimaties voor je team.

• Ga de strijd aan in Knockout City — Vecht het uit met andere teams op dynamische maps op verschillende locaties in de stad. Elke map heeft speciale kenmerken die van elke wedstrijd een intense, onverwachte ervaring maken. Er heerst trefbalkoorts in de steegjes met pneumatische buizen, op de daken van wolkenkrabbers, in drukke straten en zelfs in de plaatselijke hamburgertent en op bouwlocaties. Kijk terwijl je ballen ontwijkt ook uit voor voorbij rijdende auto's, pas op dat je niet van het dak af valt en laat je niet verrassen door sloopkogels.

• Vernieuwend maar toch vertrouwd — Dankzij de vertrouwde besturing is het heel eenvoudig om te spelen, maar om kampioen te worden, zul je veel moeten oefenen. Op een gelijk speelveld kunnen alleen de beste trefballers de top bereiken. Leer de fijne kneepjes van het spel te beheersen voor spectaculaire KO's.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, Vechtspel, Schietspel

Spelers

Eén spelsysteem (1), Online (1-8)

Uitgever

Velan Studios

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

21-05-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

10067,00 MB