Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

STAR OCEAN THE SECOND STORY R

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 02-11-2023

Het veelgeprezen tweede deel van de STAR OCEAN-serie keert terug als STAR OCEAN THE SECOND STORY R.

Deze remake wordt tot leven gewekt in unieke 2.5D-stijl, waarbij 2D-personages worden gecombineerd met 3D-omgevingen, en bevat alles wat de oorspronkelijke uitgave zo fantastisch maakte, terwijl er ook nieuwe elementen zijn toegevoegd!

Ervaar nieuwe gevechtsmechanismen, volledig Japanse en Engelse voice-overs, oorspronkelijke en opnieuw gearrangeerde muziek, snelreizen en nog veel meer! Ontdek de definitieve versie van een klassieke, maar gemoderniseerde JRPG die perfect is voor zowel nieuwkomers als doorgewinterde fans.

VERHAAL

Het is het ruimtejaar 366. Een agent van de Federatie is naar een mystieke planeet getransporteerd. Op zoek naar een weg terug naar huis ontmoet hij een jong meisje en raakt hij verzeild in een missie om haar volk te redden, precies zoals een oude profetie al voorspelde...

Kies je pad en wees getuige van een ontwakend noodlot.

BELANGRIJKE KENMERKEN

 • Fantasy en sciencefiction komen samen in een unieke visuele stijl
  De wereld van STAR OCEAN THE SECOND STORY R, van de gevaarlijke kerkers tot de drukke steden, wordt weergegeven in een verbluffende 2.5D-stijl die prachtige 3D-beelden combineert met personages die bestaan uit nostalgische 2D-pixels.
 • Ervaar een verhaal met twee hoofdrolspelers
  Begin je avontuur met Claude of Rena. De perspectieven en de bondgenoten die je kunt rekruteren, veranderen op basis van de keuzes die je maakt.
  Leer groepsleden kennen via het unieke Private Actions-systeem, bouw relaties op en ontgrendel verschillende eindes.
  Ook zijn er nieuwe personage-illustraties gemaakt door Yukihiro Kajimoto, de ontwerper die sinds jaar en dag bij de serie betrokken is.
 • Spannende, visueel explosieve gevechten!
  Geniet van snelle gevechten en gebruik nieuwe mechanismen om vijanden op strategische wijze te verslaan.
  “Breek” vijanden door ze voortdurend schade toe te brengen en geef je bondgenoten de opdracht om er een Assault Action achteraan te doen om enorme schade aan te richten.
 • Combineer krachtige uitrusting met tal van vaardigheden
  Pas de voortgang van je groep aan met een grote selectie vaardigheden, zoals koken, kunst, metaalbewerking en nog veel meer. Laat ze uitgroeien tot specialist en krijg het verbeterde itemcreatiesysteem onder de knie om ultieme uitrusting met uiteenlopende effecten te maken.
 • Japanse en Engelse voice-over
  Alle tussenscènes zijn nu volledig voorzien van stemmen door dezelfde stemacteurs als in de oorspronkelijke game. Bovendien zijn de dialogen uit STAR OCEAN SECOND EVOLUTION (2008) ook inbegrepen en te selecteren.
 • Een iconische soundtrack, opnieuw gearrangeerd door Motoi Sakuraba
  Alle nummers zijn opnieuw gecomponeerd, inclusief het spel van de volledige band en het geluid van de strijkers. De themamuziek van verkennings- en filmscènes is ook voorzien van nieuwe opnames die ze naar een nog hoger niveau tillen.
 • Drie moeilijkheidsgraden
  Kies EARTH voor een ontspannen reis, GALAXY voor een bevredigende uitdaging of UNIVERSE... als je dapper genoeg bent om je vaardigheden echt tot het uiterste te drijven.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

SQUARE ENIX

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

02-11-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

02-11-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels

Downloadgrootte

12188,00 MB