Aqua Moto Racing Utopia

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 24-11-2017

Paradijselijke routes, spectaculaire stunts, split-screen multiplayer: beleef intense jetski-races in je eentje of met vrienden!

Vermakelijke en competetieve standen met Aqua Moto Racing Utopia

Leef je uit in tientallen races, stunt erop los in adembenemende omgevingen en speel tegen maximal zeven tegenstanders.

Tien paradijselijke omgevingen

Alle levels zijn gebaseerd op echte locaties: Het amazonegebied, Griekenland, een mangrovewoud, de tropen, de mediterrane kust, een haven aan de Atlantische Oceaan... elke race stelt je voor een nieuwe uitdaging.

Zeven spelstanden

Championship, Freestyle Championship, Custom Race, Freestyle, Time Trial, Leisure en Party Games.

Meer dan 50 races

Neem deel in twaalf kampioenschappen en vlieg in verschillende divisies (motorboot, ski en freestyle) over de golven naar het podium.

44 verschillende stand-up en sit-down jetski’s

Doe mee aan races en events om geld te verdienen en krachtige waterscooters vrij te spelen.

Meer dan 28 stunts die je kunt perfectioneren

Body flip, Indian air, stand up, no hander, backflip en de 360: beleef enorm veel plezier aan het perfect uitvoeren van een stunt.

Pas je eigen personage aan

Je naam, nationaliteit, look, uitrusting en zelfs de kleur van je jetski: pas je personage aan zoals jij het wilt.

Daag je vrienden uit, altijd en overal!

Speel met maximaal vier spelers* op hetzelfde scherm.

*Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Racen, Speelhalspel

Spelers

1 - 4

Uitgever

Bigben Interactive

Leeftijdsclassificatie

  • 7
  • Geweld

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

24-11-2017

Leeftijdsclassificatie

7

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

6569,33 MB

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

24-11-2017

Leeftijdsclassificatie

7

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Russisch