DRAGON QUEST® XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 27-09-2019
Abonneer je op op
YouTube

De toonaangevende RPG-serie overstijgt zichzelf op de Nintendo Switch. Dit is de ultieme versie van DRAGON QUEST XI!

Klaar voor een groots avontuur vol memorabele personages, een meeslepend verhaal en klassieke RPG-gameplay? Deze ultieme versie van de veelgeprezen game bevat dezelfde rijke content als het origineel, maar heeft meer verhalen over personages, orkestbegeleiding tijdens gevechten en ontdekkingstochten, sidequests waarin je naar DRAGON QUEST-werelden uit het verleden kunt reizen, de mogelijkheid om te wisselen tussen HD- en 16-bit-graphics en keuze uit Engelse en Japanse audio.

Deze nieuwe RPG in de iconische DRAGON QUEST-serie bevat talloze turn-based gevechten en allerlei dingen om te doen in een gigantische en prachtig vormgegeven wereld.

Volg het uitgebreide verhaal van The Luminary, die als "Darkspawn" wordt bestempeld, en ga op reis met je trouwe kameraden. De personagedesigns zijn gebaseerd op het werk van de beroemde kunstenaar Akira Toriyama.

Kenmerken:

 • Ontwikkel je teamleden met de Character Builder
 • Koop uitrusting met in-game valuta, of maak je eigen uitrusting
 • Voltooi sidequests, speel minigames en rijd op allerlei monsters
 • Begin de game met de Draconian Quest voor een grotere uitdaging
 • Leg je favoriete gameplaymomenten vast met de Photo Mode

De Definitive Edition biedt nieuwe functies en ervaringen voor dit veelgeprezen avontuur:

 • Wissel tussen originele en georkestreerde muziek, tussen Japanse en Engelse voiceovers en tussen HD- en retrographics
 • Beleef extra personageverhalen
 • Reis naar DRAGON QUEST-werelden uit het verleden, van DRAGON QUEST I tot DRAGON QUEST X

Let op: alle content, media en ontwerpen zijn gebaseerd op deze software zoals deze werd gedemonstreerd op de Electronic Entertainment Expo in juni 2019. Kom later terug voor meer informatie!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

RPG, Actiespel

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

SQUARE ENIX CO., LTD.

Leeftijdsclassificatie

 • 12
 • Seks
 • Gokken
 • Geweld

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

27-09-2019

Leeftijdsclassificatie

12

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

27-09-2019

Leeftijdsclassificatie

12