Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 24-06-2022
Abonneer je op op
YouTube

Ontdek het lot van drie naties in Fire Emblem Warriors: Three Hopes voor de Nintendo Switch en beleef een ander verhaal in de wereld van Fire Emblem: Three Houses.

Drie verweven lotsbestemmingen

In dit nieuwe verhaal stuiten de toekomstige heersers van de drie naties die Fódlan bezetten, op Shez – een huurling met een missie en de hoofdpersoon van Fire Emblem Warriors: Three Hopes. Welke invloed heeft deze toevallige ontmoeting op de toekomst van het continent? Is Shez opgewassen tegen hun sterkste vijand, de Ashen Demon? Leid ze door dit nog onbekende verhaal en zijn vertakkende paden.

De voorbereiding

Verken het kampement en maak een praatje met je bondgenoten voordat je het slagveld betreedt. Train, geniet van heerlijke maaltijden en gesprekken, versterk je band met anderen en speel nieuwe vaardigheden vrij die het tij in de strijd kunnen keren.

Leid je troepen

Stel je tactische vaardigheden op de proef! Geef bevelen aan bondgenoten in real time, terwijl je je een weg door hordes vijanden hakt en slaat. Sommige strategische elementen uit Fire Emblem: Three Houses, zoals Adjutants, maken wederom hun opwachting. Deze bondgenoten kunnen je beschermen en je helpen om krachtige aanvallen te ontketenen die Partner Specials worden genoemd!

Tactisch voordeel

NSwitch_FireEmblemWarriorsThreeHopes_Trailer2_06.jpg

Leid je troepen over de kaart en let daarbij op je opdrachten. Houd je ogen open voor speciale gebeurtenissen, zoals de verschijning van Surveying Spots, Anna de handelaar, die handige spullen verkoopt, en meer!

Een klasse apart

Wissel de klassen van personages om op elke mogelijke aanval voorbereid te zijn. Gebruik de unieke eigenschappen van je kompanen en ontwikkel zo diverse tactische combinaties.

Wat staat je in dit nieuwe verhaal te wachten? Hoop… of wanhoop?

De game zal beschikbaar zijn in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans, met Engelse en Japanse voice-overs.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Actiespel

Spelers

1 - 2

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

KOEI TECMO GAMES

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

24-06-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

13742,00 MB

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

24-06-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans, Chinees, Koreaans