King's Bounty II

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 24-08-2021

King's Bounty II biedt een frisse kijk op de veelgeprezen fantasieserie en breidt zijn tactische turn-based gevechten uit om spelers een meeslepende RPG-ervaring te bieden waarin elke beslissing grote invloed heeft op het geheel, of het nu gaat om een leger in de strijd tegen ondode verschrikkingen, of om relaties op te bouwen met lokale stedelingen. Betreed een rijke wereld die realisme en fantasie combineert, boordevol meeslepende verhalen, gedenkwaardige personages en morele keuzes in overvloed!

Spelers kruipen in de huid van een van de drie helden, elk met hun eigen unieke verhaal, en beginnen aan een niet-lineair avontuur in de open wereld in een gedetailleerd en weelderig fantasielandschap. Spelers doorkruisen het rijk vanuit een third-person perspectief, gaan op zoek naar missies, verkennen de wildernis en leren talloze personages kennen. Wanneer er echter een conflict ontstaat, verschuift het perspectief naar tactische, turn-based gevechten. Spelers moeten dan slim gebruikmaken van hun eenheden terwijl ze vechten om te winnen.

In de uitgestrekte rijken van Antara is een groot gevaar ontstaan. Een mysterieuze dreiging is doorgedrongen tot in de verste uithoeken, waardoor het land en iedereen die daar woont wordt aangetast. Vluchtelingen uit de getroffen regio's zijn aangekomen in het koninkrijk Nostria, waardoor er een tekort aan voedsel en middelen is ontstaan. Misvormde wezens, ooit levende zielen, dwalen nu door het platteland en zaaien dood en verderf. Het land zelf vecht om te overleven, waardoor je beslissingen zwaarder wegen dan ooit tevoren. Hoe ga je de toekomst van Antara vormgeven?

Kenmerken:

  • Interactief en cinematisch verhaal
  • Landschap is belangrijk
  • Geen vlakke arena's meer
  • Nieuw systeem voor personageontwikkeling
  • Unieke squadrons
  • Tactische diepte op het slagveld
  • Unieke mix van realisme en fantasie

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

RPG, Strategiespel

Spelers

1

Uitgever

1C Entertainment

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

24-08-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch, Japans, Chinees