MONSTER HUNTER RISE

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 26-03-2021
Abonneer je op op
YouTube

Ga de uitdaging aan en maak jacht op enorme monsters!

MONSTER HUNTER RISE is de nieuwste game in de veelgeprezen actie-RPG-serie en komt naar de Nintendo Switch! Vecht tegen angstaanjagende monsters en gebruik de spullen die je hebt buitgemaakt om allerlei epische wapens en uitrustingen te maken.

MONSTER HUNTER RISE speelt zich af in het door ninja's geïnspireerde Kamura Village. De game nodigt je uit allerlei levendige ecosystemen te verkennen en tegen enorme monsters te vechten om uiteindelijk de ultieme hunter te worden.

Het verhaal speelt zich een halve eeuw na de verwoestende laatste grote ramp af. Hunters krijgen te maken met een nieuw en angstaanjagend monster dat is opgedoken en overal dood en verderf zaait.

 • Jaag alleen of vorm een team met vrienden om missies aan te nemen en reusachtige monsters te lijf te gaan met een wapen naar keuze.*
 • Gloednieuwe gameplaymechanieken zoals spectaculaire Wire Actions en een Palamute als trouwe viervoeter voegen nieuwe elementen toe aan de dynamische gevechten waar Monster Hunter bekend om staat.
 • Verken levendige ecosystemen in een wereld die gebaseerd is op het oude Japan. Tijdens je ontdekkingstocht in een bepaald gebied word je niet belemmerd door laadtijden.
 • Leer de beste jachttechnieken, ontdek allerlei geheimen en bescherm de wereld tegen het onheil.
 • Je bent altijd klaar voor de volgende jacht. Speel thuis of onderweg op de Nintendo Switch.


Pre-orders zijn begonnen

Speel direct om middernacht op 26 maart 2021 en ontvang tot wel € 3,00 aan gouden punten wanneer je MONSTER HUNTER RISE van tevoren bestelt in de Nintendo eShop of via deze spelpagina.

NSwitch_MonsterHunterRise_06_nlNL.jpg

Als je MONSTER HUNTER RISE van tevoren bestelt, ontvang je ook de volgende voorwerpen als bonus:

 • Palamute Retriever Costume layered armor: Hiermee ziet je Palamute eruit als een prachtige golden retriever. Braaf!
 • Palico Forest Cat Costume layered armor: Hiermee ziet je Palico eruit als een pluizige boskat.
 • Novice Talisman: Een voorwerp dat je aan het begin van je avontuur zal helpen.


Monster Hunter Rise Collector's Edition

CI_NSwitch_MonsterHunterRise_CollectorsEdition_NL.jpg

Net als de game wordt er op 26 maart 2021 ook een Collector's Edition van MONSTER HUNTER RISE uitgebracht. Deze bevat een gamecardversie van de game, een downloadcode voor het Deluxe Kit DLC Pack, een amiibo van Magnamalo, een 'Kamura Mark'-badge en een stickerset.

Aankoopmogelijkheden

Voor de lokale multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig. Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Lees meer over betaalde online abonnementen.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Bonuscontent

NSwitch_MonsterHunterRise_06_nlNL.jpg

Je kunt de volgende voorwerpen voor in de game ontvangen wanneer je MONSTER HUNTER RISE van tevoren bestelt in de Nintendo eShop of bij een (web)winkel.

 • Palamute Retriever Costume layered armor: Hiermee ziet je Palamute eruit als een prachtige golden retriever. Braaf!
 • Palico Forest Cat Costume layered armor: Hiermee ziet je Palico eruit als een pluizige boskat.
 • Novice Talisman: Een voorwerp dat je aan het begin van je avontuur zal helpen.


Standaardversie

SQ_NSwitch_MonsterHunterRise.jpg

Downloadversie

Je kunt van tevoren een downloadversie van MONSTER HUNTER RISE bestellen in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch, of via de officiële Nintendo-website.* Je kunt in bepaalde winkels ook een downloadcode kopen.

Opmerking: als je de game van tevoren bestelt, reken je deze direct af voor de volledige prijs. De game zal niet speelbaar zijn voor de releasedatum (26 maart 2021). Van tevoren bestellen is alleen mogelijk bij sommige games.

PS_NSwitch_MonsterHunterRise_PEGI.jpg

Gamecardversie

 

MONSTER HUNTER RISE Deluxe Edition

De Deluxe Edition van MONSTER HUNTER RISE bevat:

 • MONSTER HUNTER RISE
 • "Kamurai" Hunter layered armor set
 • "Shuriken Collar" Palamute layered armor piece
 • "Fish Collar" Palico layered armor piece
 • Gestures (4 Jumps)
 • Samurai pose set
 • Kabuki face paint
 • "Izuchi Tail" hairstyle

Je kunt een downloadversie downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch, of via de officiële Nintendo-website.* Je kunt in bepaalde winkels ook een downloadcode kopen.

Opmerking: als je de game van tevoren bestelt, reken je deze direct af voor de volledige prijs. De game zal niet speelbaar zijn voor de releasedatum (26 maart 2021). Van tevoren bestellen is alleen mogelijk bij sommige games.

MONSTER HUNTER RISE-amiibo

H2x1_MNS-MonsterHunterRise_amiibo_gamepage.jpg

Deze amiibo-figuurtjes van MONSTER HUNTER RISE (worden apart verkocht) zijn los verkrijgbaar in de My Nintendo Store.

Deze amiibo kunnen worden gebruikt om speciale layered armor te krijgen in MONSTER HUNTER RISE. Daarnaast kun je deze amiibo een keer per dag scannen om een lot te krijgen in MONSTER HUNTER RISE. Dat lot kun je inwisselen voor een willekeurig voorwerp in de game.

Naar de My Nintendo Store


Nintendo Switch MONSTER HUNTER RISE Edition – verkrijgbaar vanaf 26 maart!**

Bevat een Nintendo Switch-systeem en -houder met een uniek design, exclusieve Joy-Con-controllers en een downloadcode voor MONSTER HUNTER RISE en de Deluxe Kit DLC.


Nintendo Switch-Pro-controller MONSTER HUNTER RISE™-editie – verkrijgbaar vanaf 26 maart!**

Vanaf 26 maart is ook de Nintendo Switch-Pro-controller MONSTER HUNTER RISE™-editie verkrijgbaar (wordt apart verkocht).

*Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je systeem verbonden zijn met het internet, moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en moet de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld zijn. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar SERVICE EN INFO. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

**Neem contact op met een verkooppunt voor meer informatie over de beschikbaarheid van dit product.

Categorieën

Avonturenspel, RPG, Actiespel

Spelers

1 - 4

Uitgever

Capcom

Ontwikkelaar

Capcom

Leeftijdsclassificatie

Standard edition

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

26-03-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Controller

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Russisch

Downloadgrootte

6732,00 MB

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

26-03-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Controller

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch, Japans

Deluxe Edition

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

26-03-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Controller

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch, Japans