Metroid Dread

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 08-10-2021

Vergezel premiejager Samus Aran op haar poging om weg te komen van een buitenaardse planeet die wordt geteisterd door een mechanische dreiging in Metroid Dread voor de Nintendo Switch.

Na de gebeurtenissen in Metroid Fusion gaat het verhaal van Samus door wanneer ze op de planeet ZDR landt om een mysterieuze transmissie te onderzoeken die naar de Galactische Federatie is gestuurd. Op de planeet krioelt het van gevaarlijke buitenaardse levensvormen en mechanische gevaren. Samus is behendiger en vaardiger dan ooit, maar lukt het haar ook om diep in ZDR te overleven?

Neem het op tegen onverbiddelijke E.M.M.I.-robots

De imposante E.M.M.I., ooit gebruikt als onderzoeksmachines voor DNA-extractie, maken nu jacht op Samus. De spanning is om te snijden terwijl je uit handen van de E.M.M.I. probeert te blijven, en tegelijkertijd een manier moet vinden om ze uit te schakelen. Onderzoek waardoor deze mechanische wondermachines zijn veranderd in moordlustige robots en ontsnap heelhuids van de planeet.

Nieuwe acties en vaardigheden

Vergaar nieuwe en bekende vaardigheden terwijl je door de vele gebieden van deze gevaarlijke wereld reist. Overwin obstakels, glijd door krappe ruimtes, vecht tegen vijanden en baan je een weg door de vele gangen van de planeet. Keer terug naar plekken waar je al eens bent geweest en gebruik je nieuwe vaardigheden om upgrades, andere paden en een uitweg te vinden. Verken de planeet, ontwijk en vernietig E.M.M.I.-robots en zorg dat je alle dreigingen het hoofd biedt.

Metroid Dread – Ontwikkelingsgeschiedenis

Abonneer je op op
YouTube

Werp een uitgebreide blik op Metroid Dread met producer Yoshio Sakamoto.

Compatibel met amiibo!

Naast de game wordt er ook een amiibo-figuurtje van Samus in haar pak uit Metroid Dread en een amiibo-figuurtje van een E.M.M.I. uitgebracht. Scan de amiibo van Samus om een extra energiecapsule te ontvangen en je maximale energieniveau met 100 te verhogen. Ook kun je de amiibo één keer per dag scannen om levenspunten te ontvangen. Als je de E.M.M.I.-amiibo scant, ontvangt Samus een raketcapsule+, waarmee haar maximale voorraad raketten met 10 wordt verhoogd. Ook kun je de amiibo één keer per dag scannen om wat raketten te krijgen.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, Actiespel, Platformspel

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

MercurySteam

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

08-10-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Nederlands, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

7100,00 MB (geschat)

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

08-10-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans, Russisch, Japans, Chinees, Koreaans