Ontdek Mario-games, nieuws en meer op onze website ter ere van het 35-jarig jubileum van Super Mario Bros.!

Super Mario Odyssey

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 27-10-2017

Mario maakt een reis rond de wereld!

Abonneer je op op
YouTube

Beleef samen met Mario een groots avontuur in 3D, waarin je een heuse wereldreis maakt. Gebruik Mario's nieuwe moves om manen te verzamelen en je luchtschip, de Odyssee, van brandstof te voorzien. Bevrijd prinses Peach en voorkom dat ze met Bowser in het huwelijksbootje stapt!

Dit Mario-avontuur in 3D zit boordevol geheimen en verrassingen. Mario kan zijn pet gooien, erop springen en er diverse vijanden en voorwerpen mee vangen! Je zult daarom grappige en spannende gameplay kunnen ervaren, die je nog nooit eerder in een Mario-game hebt gezien. Laat jezelf meevoeren naar wonderlijke oorden ver buiten het Paddenstoelenrijk!

Inhoud:

Verken reusachtige rijken in 3D vol geheimen en verrassingen, inclusief kostuums voor Mario en grappige manieren waarop je de omgeving kunt gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld rondrijden in voertuigen met de HD-trilfunctie van de Joy-Con-controllers, of gebieden verkennen als pixel-Mario.

Dankzij zijn nieuwe vriend Cappy heeft Mario gloednieuwe moves tot zijn beschikking. Je kunt Cappy bijvoorbeeld naar vijanden of voorwerpen gooien, die je vervolgens kunt besturen!

Bezoek adembenemende nieuwe locaties, zoals de metropool New Donk City. Onderweg kom je bekende vrienden en vijanden tegen. Het is jouw taak om prinses Peach te bevrijden uit de klauwen van Bowser en zijn trouwplannen te dwarsbomen.

Bij de release van de game worden er drie nieuwe amiibo-figuurtjes (apart verkrijgbaar) uitgebracht van Mario, prinses Peach en Bowser in hun trouwkleding. In deze game kun je ook diverse amiibo gebruiken die eerder zijn uitgebracht. Als je compatibele amiibo scant, krijg je hulp in de game. Sommige amiibo leveren ook kostuums voor Mario op!


Ballonnenjacht

Er is een gratis update beschikbaar voor Super Mario Odyssey! Na het downloaden van de update en het uitspelen van het hoofdverhaal, wordt de online activiteit Ballonenjacht beschikbaar.

Praat met Luigi om aan een van de twee competitieve spelstanden te beginnen. In de stand 'ballon verstoppen' heb je 30 seconden om een ballon te verstoppen. Bij het 'ballon zoeken' worden de rollen omgedraaid en heb je 30 seconden om ballonnen te vinden die verstopt zijn door spelers uit de hele wereld.

Als je ballonnen van andere spelers vindt en je jouw ballonnen goed verstopt in moeilijk te vinden locaties kun je hogerop komen in het klassement. Om het meest aantal punten te scoren zul je elk hoekje en kantje van een rijk moeten kennen, en die kennis moeten gebruiken om snel ballonnen te vinden en te verstoppen.

De update bevat ook nieuwe outfits, en filters om foto's te maken.

*Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Hardware en accessoires

Nintendo Switch-systeem (rood) + Super Mario Odyssey

Vanaf de release is ook het Nintendo Switch-systeem (rood) + Super Mario Odyssey verkrijgbaar.

In deze speciale hardwarebundel zitten een Nintendo Switch, rode Joy-Con-controllers met een Mario-thema en een downloadcode voor Super Mario Odyssey.**

Nintendo Switch-etui (Super Mario Odyssey-editie) en beschermfolie

Bij de release wordt ook een etui met een Super Mario Odyssey-thema uitgebracht, met beschermfolie voor je Nintendo Switch.

*In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.

**Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid. Mogelijk heb je extra opslagruimte nodig om deze content te kunnen downloaden. Als er niet genoeg vrije ruimte is in het systeemgeheugen van het Nintendo Switch-systeem, gebruik dan een compatibele microSD-kaart (ga naar Service en info voor meer informatie).

Doe mee met #CapturedByCappy!

CI_NSwitch_SuperMarioOdysses_CapturedByCappy_A4PrintOff_Big.jpg

Klik hier om te downloaden!

Heb je het al gehoord? Allerlei dagelijkse dingen worden door Cappy gevangen! Om mee te doen kun je hierboven je eigen Cappy + snor-uitsnede downloaden. Plak ze op iets grappigs en neem een foto!

Tweet je beste foto's naar @SuperMario_NL met de hashtags #CapturedByCappy en #MarioandCappyNL, of deel je foto op Instagram met dezelfde hashtags. Onze favorieten worden geretweet en gerepost. Als je onze accounts volgt kun je ook nog kans maken op één van de drie fantastische Super Mario Odyssey-Goodiebags! Lees hier de voorwaarden. (PDF, 160 kB)

Wees verantwoordelijk als je foto's maakt en draag zorg voor de privacy en spullen van anderen. Wees voorzichtig als je een schaar gebruikt. Vraag een volwassene om je te helpen indien nodig.

Bestel nu

Categorieën

Avonturenspel, Actiespel, Platformspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

27-10-2017

Leeftijdsclassificatie

7

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Russisch

Downloadgrootte

5747,00 MB

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

27-10-2017

Leeftijdsclassificatie

7

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller