WWE 2K18

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 06-12-2017
Abonneer je op op
YouTube

OPMERKING: Alle multiplayerservers van WWE 2K18 worden uitgeschakeld op 31/05/2019. Daarna werken alle spelonderdelen waarvoor onlineservers nodig zijn niet meer.


Betreed de ring met tal van je favoriete WWE-supersterren in WWE 2K18 voor de Nintendo Switch!

WWE 2K18, met superster Seth Rollins op de cover, belooft je dichter bij de ring te brengen dan ooit. Maak je op voor knalharde actie, verbluffende graphics, drama, spanning, nieuwe spelstanden, extra wedstrijdtypes, diepgaande mogelijkheden voor het creëren van vechters en omgevingen, en alles wat je inmiddels mag verwachten van je geliefde WWE 2K-serie. En het mooiste is: op de Nintendo Switch komt er maar geen einde aan de actie. Je kunt WWE 2K18 thuis spelen, onderweg, waar je maar wilt!

De meest realistische WWE-game ooit

Maak je op voor een nieuw grapple carry-systeem, nieuwe gewichtsdetectie, duizenden nieuwe animaties en een enorme backstage-omgeving.* De gloednieuwe rendering engine geeft WWE 2K18 bovendien een visuele makeover en brengt de dramatiek van WWE tot leven zoals je nog nooit hebt gezien.

MyCareer

Bewandel zelf het pad naar eeuwige roem met de nieuwe MyCareer-ervaring, waarin je al vechtend een plaats probeert te verdienen in WrestleMania. Verken WWE als nooit tevoren met de nieuwe backstage-omgevingen: daar kun je vrij doorheen lopen, praatjes maken met WWE-supersterren, allianties smeden, vijanden maken, missies toebedeeld krijgen en je strategie uitstippelen voor de gevechten die eraan zitten te komen.

Road to Glory

Kan jouw MyPlayer een plekje veroveren in de WWE Hall of Fame? Maak kennis met de gloednieuwe stand Road to Glory! Vecht online** tegen anderen om je MyPlayer te verbeteren door voorwerpen vrij te spelen en boosts en upgrades te verdienen. Ook kun je je hier kwalificeren voor speciale evenementen die tegelijkertijd plaatsvinden met echte speciale WWE-evenementen, zoals pay-per-view-gevechten.

Dynamische Creation Suite

Pas WWE meer dan ooit naar eigen smaak aan met een nog diepgaandere verzameling aanpassingstools en de nieuwe Custom Match-optie! De uitgebreide Creation Suite biedt bovendien gedetailleerdere functies voor Create-a-Superstar, Create-a-Video en Create-an-Arena.

Meer worstelaars dan ooit

Heers over de ring met tal van je favoriete WWE-, NXT- en legendarische supersterren. WWE 2K18 biedt de meest complete selectie met de grootste en beste WWE- en NXT-supersterren en -legendes die je ooit in een worstelring hebt gezien.


LET OP: een microSD-kaart (apart verkrijgbaar) met minimaal 32 GB vrije opslagruimte en 1 GB vrije opslagruimte in het systeemgeheugen zijn vereist om deze game te downloaden. De microSD-kaart moet in het systeem zijn ingevoerd om de download te starten.

*Opmerking: in de Nintendo Switch-versie van WWE 2K18 kunnen maar liefst zes personages tegelijk worden getoond.

**Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Vanaf 2018 heb je voor sommige onlinediensten een betaald lidmaatschap nodig. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

Om deze content te downloaden heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig. Als er niet genoeg ruimte vrij is in het systeemgeheugen van je Nintendo Switch, kun je een compatibele microSD-kaart gebruiken. Ga voor meer informatie naar Service en info.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Digitale bundel verkrijgbaar in de Nintendo eShop!

CI_NSwitch_WWE2K18_DigitalDeluxeEdition.jpg

De WWE 2K18 Digital Deluxe Edition omvat de hoofdgame WWE 2K18, evenals de volgende content van de uitbreidingspas: Accelerator, MyPLAYER Kick Start, het NXT Generation Pack, het Enduring Icons Pack en het New Moves Pack. Daarnaast krijg je het Kurt Angle Pack en het Cena (Nuff) Pack.

WWE 2K18 Digital Deluxe Edition


LET OP: een microSD-kaart (apart verkrijgbaar) met minimaal 32 GB vrije opslagruimte en 1 GB vrije opslagruimte in het systeemgeheugen zijn vereist om deze game te downloaden. De microSD-kaart moet in het systeem zijn ingevoerd om de download te starten.

Categorieën

Vechtspel, Sport, Simulatie

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

2K

Ontwikkelaar

Visual Concepts / Yuke's

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

december 2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

06-12-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans

Downloadgrootte

21668,00 MB

Uitbreidingspas

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

06-12-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans