Wolfenstein®: Youngblood™

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 26-07-2019
Wolfenstein®: Youngblood™
Sluiten X

Wolfenstein®: Youngblood™ is een gloednieuwe coöpgame van MachineGames, de studio die ook het veelgeprezen Wolfenstein II: The New Colossus heeft ontwikkeld, in samenwerking met Arkane Studios® Lyon. Speel als een van de dochters van BJ Blazkowicz en ga op een epische missie om hun vermiste vader te vinden in het Parijs van de jaren 80.

Verhaal: Parijs, 1980. BJ Blazkowicz, held van de tweede Amerikaanse Revolutie, is vermist. Negentien jaar na de gebeurtenissen in Wolfenstein II: The New Colossus is BJ spoorloos verdwenen tijdens een missie in Parijs.

Na jarenlang in training te zijn geweest bij hun stoere vader, moeten Jess en Soph in actie komen. Werk samen met een nieuwe groep vrijheidsstrijders en trotseer het verontrustende landschap van een verwrongen, alternatieve realiteit in het Parijs van 1980.

Kenmerken

Teamwork. Werk samen met een vriend of speel in je eentje met een computergestuurde kompaan in het eerste moderne coöp-Wolfenstein-avontuur. Maak gebruik van nieuwe teamvaardigheden en een supersterk wapen dat het Electrokraftwerk wordt genoemd en laat zien hoe stijlvol je bent met skins en emotes.

Tot de tanden bewapend. Rust je personage uit met de nieuwste wapens, bepantsering en middelen. Door in level te stijgen, te verkennen en missies te voltooien kun je nieuwe vaardigheden, wapenonderdelen, gadgets, cosmetics en meer vrijspelen.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Eerste-persoons-schietspel

Uitgever

Bethesda Softworks

Ontwikkelaar

MachineGames/Arkane Studios

Leeftijdsclassificatie

nader te bepalen

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

26-07-2019

Leeftijdsclassificatie

nader te bepalen

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

26-07-2019

Leeftijdsclassificatie

nader te bepalen