Xenoblade Chronicles 2

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 01-12-2017

Reis naar Elysium, de bakermat van de mensheid

In Xenoblade Chronicles 2, een gigantische RPG voor de Nintendo Switch, verken je een eindeloze wolkenoceaan waar de laatste restanten menselijke beschaving voortbestaan op de rug van kolossale wezens die Titans worden genoemd. Ervaar het verhaal van Rex en Pyra, een zogenaamde Blade die Rex toegang geeft tot een immense kracht. Samen gaan Rex en Pyra op zoek naar Elysium, de bakermat van de mensheid.

Abonneer je op op
YouTube

Een wereld op de rug van Titans

Alrest heeft zich ontwikkeld op de lichamen van wezens genaamd Titans. In het centrum van Alrest staat de World Tree, en ergens daarboven ligt het ultieme paradijs: Elysium.

Abonneer je op op
YouTube

Blades en Drivers: een gedeeld lot

In deze wereld werken Drivers nauw samen met Blades. Blades zijn kunstmatige levensvormen die op het strijdtoneel hun wapens en krachten kunnen delen.

Abonneer je op op
YouTube

Een wereld gespleten door rivaliteit

Rex en zijn vrienden zijn niet de enigen die op zoek zijn naar Elysium. Tussen de vele personages die ze onderweg ontmoeten zijn er een paar vijanden die de Aegis, Pyra, willen gebruiken voor kwade doeleinden.

CI_NSwitch_Xenoblade2_battle.jpg

Vecht met Blades

Een grote verscheidenheid aan monsters liggen op de loer voor onze helden. Wissel in het heetst van de strijd van Blade en gebruik hun unieke vaardigheden en wapens om de vijand te bestrijden.

Xenoblade Chronicles 2-Uitbreidingspas

Je kunt je avontuur nu uitbreiden met de Xenoblade Chronicles 2-Uitbreidingspas. Met deze uitbreidingspas krijg je toegang tot de onderstaande content die wordt uitgebracht tussen de release en de herfst van 2018.

Kom hier meer te weten

Je kunt nu de digitale bundel met Xenoblade Chronicles 2 + Uitbreidingspas kopen voor € 89,98 (Nintendo eShop-prijs, inclusief btw) via deze website:

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Xenoblade Chronicles 2-uitbreidingspas

Bij de release kun je een Uitbreidingspas aankopen waardoor je nog meer tijd kunt doorbrengen in de wereld van Xenoblade Chronicles 2.

Met deze Uitbreidingspas krijg je toegang tot de onderstaande content. Deze wordt uitgebracht tussen de release en de herfst van 2018.

CI_NSwitch_XenobladeChronicles2_ExpansionPass_nlNL.png

Je kunt nu de Xenoblade Chronicles 2-Uitbreidingspas kopen voor € 29,99 (Nintendo eShop-prijs, inclusief btw) via deze website:

Digitale bundel verkrijgbaar in de Nintendo eShop!

Als je de game nog niet hebt, kun je een digitale bundel kopen, die bestaat uit de hoofdgame en de uitbreidingspas.

1 december 2017

 • Bijdrage uit de oorlogskas van Bana: 50,000 G
 • Enorm nuttig voorwerp voor je Pouch: Cream Orange Paratha x 3
 • Geschenk van Mr Rurui: Silver Cylinder x 10
 • Driver's Core Crystal-set voor nieuwkomers: Common Core Crystal x 5

22 december 2017

 • Driver Essentials-set: 10 x Rare Core Crystal, 1 x Legendary Core Crystal, 3 x Overdrive Protocol
 • Upgrade-onderdelen voor Poppi: 30,000 ether
 • Pyra's favoriete dingen: 5 x Jenerossi Tea
 • Nia's favoriete dingen: 5 x Ardainian Bear Carving

19 januari 2018

Nieuwe missies:

 • Passion of the Artisan (beschikbaar vanaf hoofdstuk 2)
 • M.I.A. Nopon (beschikbaar vanaf hoofdstuk 3)
 • Industrial Sort of Tour (beschikbaar vanaf hoofdstuk 5)
 • Midnight Feasting (beschikbaar vanaf hoofdstuk 7)
 • The Lone Watchman (beschikbaar vanaf hoofdstuk 10)

Nuttige items:

 • Driver Essentials-set 2: 10 x Rare Core Crystal, 1 x Legendary Core Crystal, 1 x Overdrive Protocol
 • Tora's favoriete dingen: 3 x Juicy Samod
 • Poppi α's favoriete dingen: 3 x Fizz Juice
 • Charming Driver Gear: 1 x Auto-Balancer

2 maart 2018

Nuttige items:

 • Upgrade-onderdelen voor Poppi 2: 30,000 ether
 • Driver Essentials-set 3: 8 x Rare Core Crystal, 3 x Legendary Core Crystal, 3 x Overdrive Protocol

30 maart 2018

Nieuwe missies:

 • Nopon of Good Tastes (beschikbaar vanaf hoofdstuk 2)
 • Cleared of All Charges (beschikbaar vanaf hoofdstuk 5; vereist de Rare Blades Perun, Godfrey en Perceval)
 • Beneath the Aurora (beschikbaar vanaf hoofdstuk 6)
 • Upgrades and Tinkering (beschikbaar vanaf hoofdstuk 8)
 • Most Awful News?! (beschikbaar vanaf hoofdstuk 10; vereist de Rare Blade Finch)

27 april 2018

Nieuwe missie:

 • Shiny New Power

Nieuwe Rare Blade

 • Poppibuster (beschikbaar als je de missie Shiny New Power hebt voltooid)
 • Nieuwe Tiger! Tiger!-onderdelen beschikbaar in New Game Plus

Contentpakketten kunnen niet apart aangekocht worden. DLC zal pas speelbaar zijn na de release.

Het is mogelijk dat aanvullende DLC (hierboven niet vermeld) samen met de Uitbreidingspas op de markt komt.

Om toegang te krijgen tot downloadbare content heb je de Europese Nintendo Switch-versie van Xenoblade Chronicles 2 nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. In sommige landen is de toegang tot de Nintendo eShop beperkt.

Mogelijk heb je extra opslagruimte nodig om deze content te kunnen downloaden. Als er niet genoeg vrije ruimte is in het systeemgeheugen van het Nintendo Switch-systeem, gebruik dan een compatibele microSD-kaart (ga naar Service en info voor meer informatie). Je kunt zien hoeveel vrije ruimte er in het systeemgeheugen of op de microSD-kaart is door vanuit het HOME-menu naar de systeeminstellingen te gaan en daar Geheugenbeheer te kiezen.

Xenoblade Chronicles 2: Collector's Edition*

CI_NSwitch_XenobladeChronicles2_SpecialEdition_nlNL.jpg

Naast de standaardversie wordt ook de Xenoblade Chronicles 2: Collector's Edition uitgebracht in een speciale bundel met diverse bonusitems.

Nintendo Switch-Pro-controller Xenoblade Chronicles 2 Edition

Op hetzelfde moment wordt de Nintendo Switch-Pro-controller Xenoblade Chronicles 2 Edition uitgebracht. Deze zal apart verkrijgbaar zijn.

*Vraag in de winkels naar de beschikbaarheid van dit artikel.

Categorieën

RPG

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

MONOLITHSOFT

Leeftijdsclassificatie

 • 12
 • Geweld
 • Grof taalgebruik

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

01-12-2017

Leeftijdsclassificatie

12

Talen

Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans

Downloadgrootte

13978,57 MB

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

01-12-2017

Leeftijdsclassificatie

12

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans