Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Xenoblade Chronicles 3

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 29-07-2022

"Vechten om te leven… en leven om te vechten"

Er staat je een gloednieuw RPG-avontuur te wachten in Xenoblade Chronicles 3 voor de Nintendo Switch.

NSwitch_XenobladeChronicles3_01.jpg

Deze game brengt de toekomsten van Xenoblade Chronicles en Xenoblade Chronicles 2 samen en neemt spelers mee naar Aionios, de thuisbasis van twee vijandige naties.

Keves: een natie waar mechanische technologie is ontwikkeld. Hun legers zijn samengesteld uit eenheden die voornamelijk uit gevechtsvoertuigen bestaan. Ze gebruiken kleine, mobiele wapens die worden bestuurd door soldaten.

Agnus: een natie die beschikt over een hoop ether, een magische technologie. Hun troepen bestaan uit eenheden die gespecialiseerd zijn in het gebruik van ether en ze vechten met kleine, mobiele, autonome wapens die gebruikmaken van ethertechnologie.

Zes soldaten van deze naties bundelen hun krachten om de waarheid achter hun conflict te achterhalen, en zetten hun zinnen op Swordmarch, een land dat door een gigantisch zwaard wordt gespleten.

NSwitch_XenobladeChronicles3_14.jpg

Noah: Eén van de hoofdpersonen van Xenoblade Chronicles 3 en een soldaat van Keves. Noah is ook een 'ziener' die rouwt om soldaten die zijn omgekomen op het slagveld.

NSwitch_XenobladeChronicles3_15.jpg

Lanz: Een bondgenoot van Noah die een groot zwaard hanteert dat tevens dient als schild.

NSwitch_XenobladeChronicles3_16.jpg

Eunie: Een jeugdvriendin van Noah en Lanz. Ze is erg kritisch, heeft een sterke persoonlijkheid en is gespecialiseerd in het genezen van haar bondgenoten.

NSwitch_XenobladeChronicles3_17.jpg

Mio: Mio, de andere hoofdpersoon in dit verhaal, is een soldaat van Agnus en net als Noah een ziener.

NSwitch_XenobladeChronicles3_18.jpg

Taion: een tacticus die naast Mio opereert met zijn slimheid en inzicht.

NSwitch_XenobladeChronicles3_19.jpg

Sena: Deze soldaat is een bondgenoot van Mio en Taion. Ondanks haar kleine postuur is Sena beresterk!

Ten aanval!

Net als in eerdere Xenoblade Chronicles-games beginnen gevechten door rechtstreeks de confrontatie aan te gaan met vijanden. Je beschikt over zes personages in je team en je moet de sterke punten van elke soldaat in je voordeel gebruiken, waarbij je rekening houdt met hun positie ten opzichte van de vijand. Personages waarmee je bevriend raakt tijdens je avontuur, kunnen ook met je meedoen in de strijd, waardoor je strategische mogelijkheden verder worden uitgebreid.

Tijdens je reis door Aionios kun je je team aanpassen door de klassen van personages te wijzigen om bepaalde situaties beter het hoofd te kunnen bieden. Onder bepaalde omstandigheden in een gevecht kan elk tag-team-paar (Noah en Mio, Lanz en Sena, Eunie en Taion) samensmelten tot een enorme vorm die Ouroboros wordt genoemd. Elke Ouroboros heeft eigen krachtige aanvallen, en het kiezen van het juiste moment om te transformeren kan bepalend zijn voor de uitkomst van een gevecht!


Registreer je interesse: Xenoblade Chronicles 3 Collector's Edition

CI_NSwitch_XenobladeChronicles3_BeautyShot_NoDisclaimer_NL.jpg

Een Collector's Edition, met daarin verpakkingsartwork van Masatsugu Saito, een concept-artbook (softcover, in kleur) van meer dan 250 pagina's en een steelbook voor de gamecard, zal exclusief verkrijgbaar zijn in de My Nintendo Store.

Ga hiernaartoe om je interesse te registreren

Opmerking: Xenoblade Chronicles 3 is beschikbaar met Japanse en Engelse voice-overs.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, RPG

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

MONOLITHSOFT

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

29-07-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

15000,00 MB (geschat)

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

29-07-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans, Chinees, Koreaans