2010 FIFA World Cup South Africa

Systeem: Wii Releasedatum: 30-04-2010
2010 FIFA World Cup South Africa
Sluiten X

Stap het veld op en ga voor de belangrijkste sportprijs in 2010 FIFA World Cup South Africa voor Wii. Beleef hoogte- en dieptepunten en weergaloze momenten in de strijd tegen de concurrentie om die felbegeerde wereldbeker binnen te halen.

In de nieuwste telg van de FIFA-voetbalreeks geniet je van het feestgedruis en onderga je de intense spanning van voetbal op het wereldtoneel. Het spel bevat niet alleen de 32 teams die deze zomer meespelen in Zuid-Afrika, maar biedt je ook de kans om de geschiedenis te herschrijven door de leiding te nemen over een van de 199 landen die meededen aan de kwalificatie. Dus zelfs als je favoriete nationale team dit keer niet aan het toernooi meedoet, kun je ze nog steeds de overwinning bezorgen!

De tien stadions die deze zomer als strijdtoneel van het kampioenschap fungeren, zijn nauwkeurig nagemaakt. Nog meer realisme is er in de vorm van vuurwerk, confetti en serpentine, die je met een explosie van kleur doen beseffen dat dit de belangrijkste wedstrijd van je leven is.

Als de aftrap van dit spektakel is gegeven, kun je de spannende ervaring in je eentje beleven, of met vrienden en familie. Maximaal vier spelers kunnen zich op de grasmat wagen. Door elk team in het toernooi aan een ander persoon toe te wijzen, kun je zelfs maximaal 32 spelers met hun favoriete landenteam voor de ultieme voetvalvictorie laten strijden!

Het "Strike It System" dat je voor het eerst in FIFA 10 zag, maakt het spel opnieuw erg intens. Als je op precies het juiste moment tijdens dode spelmomenten de Wii-afstandsbediening schudt, vliegen strafschoppen en vrije trappen zo in het net, in plaats van in de handschoenen van de doelman te belanden. Door de "All-Play"-bediening voor beginners en de "Pro Control" voor ervaren spelers kan iedereen meteen genieten van het spektakel van het wereldkampioenschap.

Naast het hoofdtoernooi is er de Zakumi's Dream Team-spelstand, waarin je een wereldreis maakt. Als je een wedstrijd wint, mag je een voetballer van de tegenstander afpakken. Gaandeweg bouw je een ijzersterk team van sterspelers op, dat je kunt opslaan in het interne geheugen van de Wii-afstandsbediening. Hiermee kun je thuis bij een vriend de strijd vervolgen!

Voor het authentieke derbygevoel van een wedstrijd tegen een rivaliserend land, ga je online met Nintendo Wi-Fi Connection en gebruik je je voetbalvaardigheden tegen andere spelers in internationale wedstrijden. Als het stof van het echte wereldkampioenschap is opgetrokken, is dit misschien wel je enige kans om wraak te nemen.

Nog niet opgeroepen door de bondscoach? Neem dan zelf het heft in handen en ga voor de wereldbeker in 2010 FIFA World Cup South Africa voor Wii. De mensen rekenen op jou!

  • Maak het zelf mee in 2010 FIFA World Cup voor Wii. Kies je favoriete landenteam en vecht het uit op het veld.
  • Door de unieke presentatie komt het wereldbekerspektakel tot leven. Realistische stadions, serpentine en vuurwerk zorgen voor een ongekend feestgevoel.
  • Vertegenwoordig je land online met Nintendo Wi-Fi Connection of bouw een droomploeg die je kunt opslaan in het interne geheugen van de Wii-afstandsbediening. Hiermee kun je thuis bij een vriend de strijd vervolgen!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Voetbal

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

EA SPORTS

Ontwikkelaar

Electronic Arts

Functies

Internet

Leeftijdsclassificatie

  • 3
  • Online

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

30-04-2010

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Traditionele Controller (Wii) +
  • Wii-afstandsbediening,
  • GameCube Controller,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus