Donkey Kong Jet Race

Systeem: Wii Releasedatum: 24-01-2008

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Besturing

Opstijgen en meedoen aan een hogesnelheidsrace op weg naar de finishlijn is makkelijk in Donkey Kong Jet Race. Met de Wii-afstandsbediening en Nunchuk in je handen voel je bij iedere bocht de spanning!

Wii_DKJR_Icon_Ctrl_Acc.jpg

Stap 1: maak snelheid

Schud om beurten de Wii-afstandsbediening en Nunchuk om vaart te maken tot je de maximale snelheid hebt bereikt. ('Max Speed' verschijnt dan in beeld.)

Wii_DKJR_SCR_NOA_P16_03.jpg

Stap 2: stuur naar links en rechts

Schud de Nunchuk om je spelfiguur naar links te loodsen en schud de Wii-afstandsbediening voor een beweging naar de rechterkant. Iedere schudbeweging brengt je spelfiguur verder in de gekozen richting.

Wii_DKJR_UKV_4c_SCR023.jpg

Stap 3: waag de sprong

Om te springen trek je de Wii-afstandsbediening en Nunchuk tegelijk omhoog. Als je de Controllers om beurten schudt terwijl je in de lucht hangt, blijf je langer in de lucht zweven.

Wii_DKJR_UKV_4c_SCR026.jpg

Stap 4: dwarsboom je tegenstanders

Als je je naast een andere racer bevindt, kun je op de A-knop drukken om een aanval uit te voeren of op de B-knop om een voorwerp te gebruiken dat je opgepikt hebt.

Wii_DKJR_UKV_4c_SCR028.jpg

Stap 5: ga los!

Heb je genoeg bananen verzameld, trek de richtingsstick dan naar je toe en laat hem los voor een waanzinnige turboversnelling.

DK_Jet_Race_s14.jpg

Stap 6: blijf op je raket zitten!

Als je een obstakel raakt of iemand je van je raket duwt, ga dan terug naar de eerste stap en zorg dat je snel weer meedoet in de race.

De racers

Als de Kongs en de Kremlings samenkomen, wordt het altijd chaos! Om eerste te worden, zouden ze zelfs hun vrienden en familie omver rijden. Iedere racer heeft zijn of haar eigen sterke punten als het gaat om turbo's, topsnelheid en wendbaarheid. Welke raketstijl past bij jou?

AAA_DK_JetRace_dk.jpg

Maak kennis met de KongsDonkey Kong

De koning van de jungle is een gebalanceerde racer die prima speelt voor beginners.

AAA_DK_JetRace_diddy_kong.jpg

Diddy Kong

Hij is misschien traag, maar zijn bovengemiddelde wendbaarheid helpt hem de hand te leggen op meer bananen.

AAA_DK_JetRace_dixie.jpg

Dixie Kong

AAA_DK_JetRace_lanky.jpg

Lanky Kong

Lanky's topsnelheid ligt hoog. Ook racet hij liever over obstakels heen dan erlangs.

AAA_DK_JetRace_tiny.jpg

Tiny Kong

Tiny's superieure turbo's en prima snelheid staan tegenover haar beperkte wendbaarheid.

AAA_DK_JetRace_funky.jpg

Funky Kong

Net als Lanky is Funky een krachtige racer met een roekeloze racestijl.

AAA_DK_JetRace_kritter.jpg

Maak kennis met de KremlingsKritter

Net als Donkey Kong is Kritter goed gebalanceerd. Een goede Kremling om mee te beginnen.

AAA_DK_JetRace_kip.jpg

Kip

Kip is vergelijkbaar met Diddy. Zijn snelheid helpt hem obstakels te ontwijken.

AAA_DK_JetRace_kass.jpg

Kass

Deze vlotte Kremling is goed met boosten en bewegen, maar doet dit op een niet al te hoog tempo.

AAA_DK_JetRace_kopter.jpg

Kopter

De combinatie van middelmatige snelheid en turbo's met superieure wendbaarheid maakt Kopter een Kremling om rekening mee te houden.

kalypso.jpg

Kalypso

AAA_DK_JetRace_kludge.jpg

Kludge

dk.jpg

Ben je klaar voor Candy's Challenges?

Candy's Challenges maken de wilde actie van Donkey Kong Jet Race nóg leuker! Ceremoniemeesteres Candy Kong heeft vier niveaus van Challenges bij elkaar gezocht, de een nog moeilijker dan de andere. Ieder niveau bevat acht Challenges, wat het totaal op 32 brengt.

Je racet als Donkey Kong en probeert alle taken die Candy je geeft uit te voeren. Of het gaat om het rammen van tonnen, het verzamelen van bananen, het ontwijken van obstakels of het uitvoeren van Wild Move-combo's, je moet blijven opletten. Want de klok tikt en je moet ieder scenario volbrengen binnen de tijdlimiet.

candy_screen_1.jpg

In sommige Challenges moet je een computergestuurde racer helpen winnen door zijn of haar tegenstander te vertragen. En als laatste Challenge in ieder niveau moet je een tegenstander verslaan in een persoonlijk raceduel. Als je wint, ontgrendel je dat personage en kun je als hem of haar racen. Heb je eenmaal alle Challenges volbracht, dan beloont Candy je met een speciaal voorwerp!

Aangezien bij ieder scenario je hoogste score wordt vastgelegd, kun je teruggaan en steeds opnieuw spelen!

Categorieën

Actiespel, Racen

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Paon

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

24-01-2008

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus