FIFA 12

Systeem: Wii Releasedatum: 30-09-2011

Ieder goed voetbalteam heeft een drijvende kracht, een twaalfde man die de ploeg naar de overwinning schreeuwt. In EA SPORTS FIFA 12 voor Wii keert de populaire voetbalserie terug om je nog eens in staat te stellen om die drijvende kracht te vormen en het lot van je favoriete voetballers in eigen hand te nemen!

In dit nieuwste deel van de FIFA-serie stap je het veld of de straat op in speltypes die je alleen op de Wii zult vinden. Als je traditioneel bent ingesteld, kun je wedstrijden spelen tussen teams van elk elf spelers. Daarbij heb je de keuze uit meer dan 500 gelicenseerde teams met correcte spelersnamen en authentieke tenues. Maar als je vindt dat je imposante voetenwerk het beste tot zijn recht komt op straat, kun je geïmproviseerde potjes spelen met 's werelds grootste voetbalsterren in wedstrijden van vijf tegen vijf.

In wedstrijden van vijf tegen vijf speel je je krachtmeter vol en ontketen je op de juiste momenten diverse speciale acties om je schoten onstopbaar te maken en je tegenstanders het hazenpad te laten kiezen – of kies ervoor om je speciale krachten uit te schakelen en alles zo realistisch mogelijk te houden. Dos jezelf uit in coole straatkleding, bezoek beroemde steden, bepaal de regels voor iedere wedstrijd aan de hand van een groot aantal instellingsmogelijkheden en beproef je vaardigheden met unieke straatvoetbalfuncties, zoals 'zwevende' doelnetten.

Met de introductie van FIFA City brengt FIFA 12 voor Wii de voetbalactie dit jaar naar nieuwe lokaties. Dit innovatieve concept spreekt tot de verbeelding van iedere voetbalfan. Terwijl je de vele speltypes speelt, verdien je beloningen voor allerlei zaken, zoals het scoren van het winnende doelpunt in de allerlaatste minuut en het inlijven van een sterspeler voor je team. Alle beloningen die je verdient (en daar zijn er meer dan honderd van) helpen je een stad te bouwen die zijn eigen voetbalcultuur ontwikkelt. Speel gebouwen en infrastructuur vrij om je stad te ontwikkelen, en verdien nieuwe spelers en tenues om een lokaal droomteam te vormen. Naarmate je stad groeit en de ploeg sterker wordt, krijg je toegang tot nieuwe toernooien waarin je het op straat en in stadions opneemt tegen de teams van rivaliserende steden. Lukt het jou om een stadsteam te vormen dat de felbegeerde Intercity Cup in de wacht kan slepen?

In FIFA 12 keert ook het speltype Manager terug, al biedt deze spelstand nu wel meer diepgang dan ooit. Verhandel spelers op de transfermarkt, train je team en houd toezicht op de ontwikkeling van faciliteiten om de reputatie van je club te verbeteren, terwijl je de tactieken minutieus afstelt om de tegenstanders een stapje voor te blijven. Of doorloop een carrière op het veld in het speltype Streets to Stadium door een speler te creëren en hem van de achterstraatjes naar de grootste stadions te leiden, terwijl je in de loop van verschillende seizoenen zijn eigenschappen verbetert.

Met ruimte voor maximaal vier spelers, een verscheidenheid aan spelstanden en meer voetbalplezier dan ooit, biedt FIFA 12 een mix van nieuwe ideeën en bekende uitdagingen die je weer duidelijk zal maken waarom je zoveel van deze prachtige sport houdt.

  • Speel in stadions of op straat in wedstrijden van 11 tegen 11 en 5 tegen 5, met 's werelds grootste voetbalsterren.
  • Bouw je eigen voetbalstad! Verdien beloningen voor de doelpunten die je maakt in het spel en zie je stad uitgroeien tot een voetbalreus om rekening mee te houden.
  • Neem belangrijke beslissingen in het vernieuwde en uitgebreide speltype Manager of doorloop een solocarrière in het speltype Streets to Stadium.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Voetbal

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Electronic Arts Inc.

Ontwikkelaar

EA Canada

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

30-09-2011

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Traditionele Controller (Wii) +
  • Wii-afstandsbediening,
  • GameCube Controller,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus