Guilty Gear XX Accent Core Plus

Systeem: Wii Releasedatum: 06-05-2011

Guilty Gear XX Accent Core Plus vertegenwoordigt het beste uit de vechtspelserie Guilty Gear, die bekendstaat om zijn ongebreidelde actie. Het diepgaande gevechtssysteem beloont spelers voor hun moeite om de perfect afgestelde nuances onder de knie te krijgen. Maar dat wil nog niet zeggen dat het plezier alleen is voorbehouden aan gevorderde spelers! Met 25 kleurrijke personages om uit te kiezen en de mogelijkheid om de strijd aan te gaan met de Wii-afstandsbediening en de Nunchuk, of met de conventionelere Classic Controller (Pro), staat de deur wagenwijd open voor iedereen die het strijdtoneel wil betreden.

Als je de arena binnenstapt, word je getrakteerd op tal van speltypen om te leren kennen. In het speltype Versus kun je kiezen om te knokken met een menselijke of computergestuurde tegenstander. Daarbij stel je een team samen van drie vechters. Bezit jij de vaardigheid en de wilskracht om je vijand te verslaan, zonder al je vechters in te zetten?

Vervolgens is er het speltype Survival, dat je de mogelijkheid biedt om met ieder gevecht ervaringspunten te verdienen. Met deze punten kun je je aanvallende en verdedigende kwaliteiten verbeteren. Hoe meer je er verdient, des te moeilijker worden de uitdagingen die je te wachten staan. Ook in het speltype Story kom je allerlei lastige uitdagingen tegen, terwijl je het unieke verhaal achter je gekozen personage ontrafelt en afstevent op het beslissende gevecht met hun aartsvijand.

Ten slotte is er het speltype Mission, waarin je vaardigheden op verschillende terreinen worden beproefd aan de hand van specifieke uitdagingen. Win jij de strijd tegen de klok in een gevecht met een agressieve tegenstander, verdien je een bepaald aantal ervaringspunten of sla je simpelweg je vijand tot moes?

Welk speltype ook je voorkeur verdient, je hebt altijd de mogelijkheid om je tegenstanders te lijf te gaan met simpele bewegingen met de Wii-afstandsbediening en de Nunchuk. Met kleine bewegingen van de Controllers voer je lichte aanvallen uit, terwijl heftigere bewegingen resulteren in zwaardere klappen. Als je liever met de Classic Controller (Pro) speelt, dan kan dat. Het belangrijkste is dat je leert de verschillende meters in beeld in balans te brengen, zoals de Guard Level-meter, de Tension-meter en Burst-meter. De snelheid waarmee elk vol loopt, hangt af van je vechtprestaties. Zijn ze gevuld, dan kun je uitpakken met enkele allesvernielende aanvallen.

Er is goed nieuws voor fans van de serie: Guilty Gear-legendes Kliff en Justice keren weer terug in Accent Core Plus. Spelers die nog niet bekend zijn met de serie kunnen er simpelweg naar uitzien om een stijlvolle wereld te ontdekken, die tot leven wordt gebracht door bloedstollende actie van de bovenste plank.

Tot welke categorie je jezelf ook mag rekenen, bereid je voor om op de vuist te gaan in Guilty Gear XX Accent Core Plus, een overweldigende toevoeging aan de steeds langer wordende lijst met vechtspellen voor de Wii.

  • Ervaar het neusje van de zalm uit de vechtspelserie Guilty Gear. Kies uit 25 vechters en ga op in de perfect afgestelde vechtactie.
  • Probeer verschillende speltypen onder de knie te krijgen, waaronder Versus, Survival, Mission en Story. Er ligt altijd een nieuwe uitdaging in het verschiet!
  • Vecht je een weg naar de overwinning met de bewegingsgevoelige besturing van de Wii-afstandsbediening en Nunchuk, of kies voor de Classic Controller (Pro).

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Vechtspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

ZEN United Ltd.

Ontwikkelaar

ARC SYSTEM WORKS

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

06-05-2011

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Controller

  • Traditionele Controller (Wii) +
  • Wii-afstandsbediening,
  • GameCube Controller,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus