Mario & Sonic op de Olympische Spelen – Londen 2012™

Systeem: Wii Releasedatum: 18-11-2011

Sinds 20 mei 2014 is de Nintendo Wi-Fi Connection-dienst stopgezet en zijn de onlinefuncties (zoals online spelen, matchmaking, competities en ranglijsten) voor Nintendo DS-/DSi-software en Wii-software niet meer beschikbaar. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

Bereid je voor op de magie van het grootste sportevenement ter wereld, dat terugkeert naar Wii in Mario & Sonic op de Olympische Spelen - Londen 2012.

Met tal van Olympische sporten en een aantal van de grootste sterren uit de wereld van videogames brengt Mario & Sonic op de Olympische Spelen - Londen 2012 je naar het hart van de gaststad, waar je samen met maximaal drie andere spelers kunt meedoen aan wedstrijden vol sportieve actie. Gloednieuwe Olympische onderdelen en verbeterde versies van favorieten uit de eerdere delen uit de serie nodigen je uit om je Wii-afstandsbediening te bewegen en voor goud te gaan!

Om te beginnen moet je uit een aanbod van supersterren je favoriete personage kiezen. Ga aan de slag met een allrounder als Mario, een supersnel personage als Sonic of met een krachtpatser als Bowser of Knuckles. Ieder personage blinkt uit in specifieke onderdelen, dus zorg dat je eerst de vaardigheden van de 20 speelbare atleten bekijkt. Als je de sportieve ervaring nog persoonlijker wilt maken, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om met je Mii-personage de baan te betreden en vlijmscherpe records neer te zetten!

Als je klaar bent om je sportieve kunsten te laten zien, kun je uitkijken naar de meerspelerstand in meer dan 20 Olympische onderdelen. Pak je Wii-afstandsbediening en gebruik deze op allerlei verschillende manieren om de gouden plak in de wacht te slepen: beweeg hem met precieze timing in onderdelen als synchroonzwemmen en lintdansen, of zwaai hem snel heen en weer om de 100 meter sprint of 110 meter horden op je naam te schrijven. Voetbal, schoonspringen en kanoën maken allemaal hun Mario & Sonic-debuut, en met 10 extra droomonderdelen, die een kleurrijke en creatieve draai geven aan de atletische actie, kom je nooit uitdagingen tekort.

Om echt het gevoel te krijgen dat je zelf op de Olympische Spelen staat, bevat Mario & Sonic op de Olympsche Spelen - Londen 2012 de nieuwe spelstand Party in Londen, waarin je de kenmerkende straten van de stad betreedt en sport tussen zijn vele toeristische trekpleisters. Het doel van het spel is om stickers te verzamelen en je stickervellen te vullen voordat je tegenstanders dat doen. Dit doel bereik je door je opponenten te verslaan in sportonderdelen en minigames, die opduiken terwijl je door Londen reist.

Voeg daar nog de vrij te spelen bonusinhoud en online klassementen met records van spelers over de hele wereld aan toe, en je hebt een spel boordevol plezier, dat leuk en spannend is voor al je vrienden en familieleden.

Laat Mario, Sonic en hun vrienden je gastheren zijn op de mooiste show op aarde en ga voor goud in Mario & Sonic op de Olympische Spelen - Londen 2012 voor de Wii.

  • Doe met maximaal vier spelers mee aan meer dan 30 Olympische onderdelen en beleef de magie van de Olympische Spelen 2012 in Londen thuis.
  • Kies uit populaire personages van zowel Nintendo als SEGA of ga voor goud met je eigen Mii-personage.
  • Speel iedere sport met alleen de Wii-afstandsbediening of kies ervoor om bij bepaalde onderdelen de Nunchuk te gebruiken.
  • Vergelijk je records met die van andere spelers via het online wereldklassement.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Party

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

SEGA

Ontwikkelaar

SEGA

Functies

Internet

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

18-11-2011

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans