Monster Hunter Tri

Systeem: Wii Releasedatum: 23-04-2010

Sinds 20 mei 2014 is de Nintendo Wi-Fi Connection-dienst stopgezet en zijn de onlinefuncties (zoals online spelen, matchmaking, competities en ranglijsten) voor Nintendo DS-/DSi-software en Wii-software niet meer beschikbaar. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

Bereid je voor op het grootste avontuur van je leven: het Japanse fenomeen Monster Hunter Tri komt naar Europa - alleen voor de Wii.

Monster Hunter Tri speelt zich af in een enorme wereld vol variatie en en plaatst je in de rol van een aanstormend jager die vecht voor roem, rijkdom en de levens van zijn dorpsgenoten. Voorbij de poorten van je nederige onderkomen ligt een levend, ademend universum dat een ongelofelijke verzameling monsters herbergt. Deze verbluffende beesten hebben lange tijd geheerst over alle elementen. Maar met de vrijheid om in elke richting de horizon tegemoet te treden, heb je de kracht om te laten zien dat jij de échte heerser bent over de wereld waarin je leeft. Om verzekerd te zijn van succes, zul je opdrachten moeten voltooien waarbij je monsters op iedere mogelijke manier gevangen neemt of doodt.

Gebruik je jagersinstinct om de beesten op te sporen op het land, in de zee en in de lucht. Zet vallen uit om je doelwit te verstrikken, voordat je hem de genadeslag toedient. Heb je een monster gedood, eis dan je oorlogsbuit op door hoorns, schubben en botten af te hakken. Deze kunnen door de dorpssmid omgesmeed worden tot allerlei nieuwe wapens en pantsers – tegen betaling, natuurlijk. Maar pas op: je vijand weet ook dat je op hem jaagt. Monsters hebben unieke vaardigheden en zullen mogelijk een hinderlaag voorbereiden door zich te camoufleren, of roepen hulp in van anderen als je ze te machtig bent.

Met zijn prachtige beelden en zijn dynamische ecosysteem dat de wereld om je heen echt leven lijkt in te blazen, is Monster Hunter Tri een ervaring die je vast met anderen zult willen delen. Als je wel alleen op jacht gaat, mag je je troosten met de wetenschap dat je hulp krijgt, als je dat wilt, in de vorm van een computergestuurd Cha-Cha-personage. Raap al je moed bijeen en trotseer een wereld waarin alleen de sterksten overleven, en waarin ieder teken van zwakte de jager in de prooi verandert. De monsters zijn altijd al klaar geweest voor de uitdagingen die hun bestaan bedreigen. Kan van jou hetzelfde worden gezegd?

  • Verken een wereld die bruist van het leven en reis over land en zee, terwijl je de adembenemende monsters aanpakt die heersen over de elementen.
  • Verzamel en creëer een weelde aan wapens, door de voorwerpen die je vindt bij verslagen monsters te gebruiken om compleet nieuwe uitrustingen te smeden.
  • Wees getuige van een dynamisch ecosysteem dat je omgeving echt leven lijkt in te blazen. Monsters migreren, maken deel uit van een voedselketen en vallen de zwakkeren aan.
  • Benader je prooi met de Wii-afstandsbediening en Nunchuk, de Traditionele Controller of de Traditionele Controller Pro.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, RPG

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

Capcom

Ontwikkelaar

Capcom

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

23-04-2010

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nunchuk +
  • Wii-afstandsbediening,
  • Traditionele Controller (Wii) +
  • Wii-afstandsbediening,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans