H4x1_NintendoeShop_PlayTogetherSale_nlNL.jpg

Nintendo eShop-actie: "Samen spelen"

Nodig je vrienden uit en deel het plezier! Tijdens de "Samen spelen"-actie zijn er geweldige lokale multiplayergames voor de Nintendo Switch in de aanbieding!

Ga naar de Nintendo eShop op je spelsysteem om de volledige lijst met aanbiedingen te bekijken voordat de actie eindigt op 21 februari.

Nintendo Switch

In de Nintendo eShop en via deze website* kun je nieuwe games, applicaties en andere content direct naar je Nintendo Switch, je Nintendo 3DS of je Wii U downloaden. Er worden regelmatig nieuwe games toegevoegd en soms zijn er ook speciale kortingen!

SQ_MyNintendo_Logo.jpg

My Nintendo

Vergeet niet dat je met My Nintendo gouden punten kunt ontvangen voor elke aankoop die je op je systeem in de Nintendo eShop of via deze website doet. Deze punten kun je inwisselen voor allerlei beloningen!

Je kunt gouden punten van My Nintendo ook gebruiken als je Nintendo Switch-software in de Nintendo eShop op je spelsysteem of direct hier via de officiële Nintendo-website koopt!

Kom meer te weten

Nintendo-account

Om games via de officiële Nintendo of Europe-website te kopen heb je een Nintendo-account nodig. Als je nog geen account hebt, ga dan naar https://accounts.nintendo.com om je gratis te registreren.

*Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het actieve systeem voor downloads voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.