Ruil je sterren om voor Wii Points


05-12-2007

Dit is het nieuws waar onze trouwste leden lang naar hebben uitgekeken: vanaf vandaag opent eindelijk de langverwachte Wii Points Card Shop zijn deuren!

De Wii Points Card Shop is de plaats waar Club Nintendo-leden hun sterren in kunnen ruilen voor Wii Points Cards. De digitale kaarten die je daar aanschaft bevatten een code die je in het Wii-winkelkanaal van je Wii kunt invoeren. Vervolgens zullen er Wii Points aan je Wii-winkelaccount worden toegevoegd, die je kunt gebruiken om Virtual Console-spellen of Wii-software aan te schaffen.

Om van de Wii Points Card Shop gebruik te kunnen maken, dient je Club Nintendo-account verbonden te zijn met je Wii-winkelaccount. Hieronder kun je lezen hoe je dat precies kunt doen en ook in de Wii Points Card Shop wordt dat uitgelegd.

Als je de koppeling tot stand hebt gebracht, hoef je alleen nog maar in te loggen, een Wii Points Card-waarde te selecteren en op de AANSCHAFFEN-knop te klikken. Je ontvangt direct je Wii Points Card-code. Momenteel is het niet mogelijk om meer dan één kaart per dag per persoon aan te schaffen*. Als je meer dan één kaart wilt bestellen, zul je dat dus de volgende dag moeten doen.

We willen onze leden graag bedanken voor hun geduld en we hopen dat je veel plezier zult hebben van dit Club Nintendo-voordeel! Als je nog geen lid bent van Club Nintendo, klik dan hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Hoe verbind ik mijn Club Nintendo-account met mijn Wii-winkelaccount?

  • Zorg dat je een Club Nintendo-account hebt aangemaakt en dat je Wii-systeem met het internet is verbonden. Ga dan via het Wii-menu naar het Wii-winkelkanaal.
  • Wanneer er een verbinding met het Wii-winkelkanaal tot stand is gebracht, selecteer je ‘Met winkelen beginnen’.
  • Kies op het volgende scherm voor ‘Instellingen’.
  • Richt in het instellingenscherm met je Wii-afstandsbediening op het Club Nintendo-logo en druk op de A-knop.
  • Je zult nu gevraagd worden om je e-mailadres en wachtwoord in te voeren die je normaal gebruikt om in te loggen op je Club Nintendo-account.
  • Als je deze hebt ingevuld, selecteer je ‘Koppelen’.
  • Als de verbinding met succes tot stand is gebracht, ontvang je een bevestiging. Selecteer ‘Oké’.

Je Club Nintendo-account is nu verbonden met je Wii-winkelaccount.

* Op 13 december 2007 is het maximaal aantal Wii Points Cards dat je per persoon per dag kunt bestellen veranderd van twee naar één.