• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Leg je muzikale talent vast met Wii Music-video's


    27-11-2008

    Een van de geweldige aspecten, wanneer je je uitleeft in je eigen muzikaliteit met Wii Music, is dat je de vruchten van je werk meteen kunt terugzien in de videosectie van WiiMusic. Wanneer je een nummer speelt, of het nu solo is of met vrienden, maakt Wii Music automatisch een opname van je spel, die opgeslagen kan worden in je videobibliotheek, zodat je er ook later plezier aan kunt beleven!

    Maar voordat je de opname vereeuwigt op het erepodium van de videobiliotheek, zijn er een paar toffe aanpassingen die je kunt maken. Ten eerste kun je je optreden een cijfer geven. Als je de mogelijkheid krijgt om de video op te slaan, zie je een populariteitsschuif in beeld. Hoe hoger je deze instelt, des te meer ben je onder de indruk van je werk! Voor een professionele afronding kun je vervolgens je eigen hoesje maken. Daarbij kun je afbeeldingen van Mii-personages gebruiken en de achtergrond en het kader aanpassen, alvorens het in al zijn glorie tentoon te stellen.

    Maak er een groepservaring van!

    Zelfs als je solo speelt, kun je je prestaties delen met vrienden en familie uit de hele wereld! Zolang jij en je Wii Music-vrienden toegang hebben tot het internet, kun je de magie van WiiConnect24 gebruiken om ze je voltooide video's te sturen en om die van hen te ontvangen! Sterker nog, als je denkt dat je het beter kan dan het prutswerk van je vriend, stelt Wii Music je in staat om iedere video naar eigen inzicht te bewerken. Dus als je je muzikale toverij hebt losgelaten op een optreden, kun je het terugsturen naar de oorspronkelijke maker, in de wetenschap dat jij van al je vrienden werkelijk dé muziekvirtuoos bent.

    Ontdek je positie in de Wii Music-hitlijsten!

    Er is een aantal manieren waarop je je video's kunt bekijken. De meest directe manier is om een nummer te kiezen in de videobibliotheek. Als kwaliteit voor jou belangrijker is dan kwantiteit, dan kun je misschien beter een optreden kiezen door de Top-10 Playback-optie te kiezen. Hiermee worden alle WiiMusic-video's in je collectie gerangschikt op hun populariteitspunten, dus vergeet niet te stemmen op de nummers die je het leukst vindt! Er is ook een Random Playback-optie, voor als je moeite hebt om te beslissen wat je wilt zien of als je je graag laat verrassen.

    Of je nu aan je jam wilt schaven tot je tevreden bent of je optredens lekker wilt laten zoals ze zijn, Wii Music biedt tal van manieren om je muzikale ervaring tot een blijvende herinnering te maken.

    Klik hier om de officiële website van Wii Music te bezoeken en meer te weten te komen over hoe het spel je creatieve kant naar boven kan halen.

    Wii Music is nu verkrijgbaar, alleen voor Wii.