Het 100ste spel komt naar WiiWare met de feestelijke lancering van LostWinds: Winter of the Melodias


09-10-2009

Deze week wordt het 100ste WiiWare-spel gelanceerd. Om iets speciaals te maken van deze gelegenheid, komt LostWinds: Winter of the Melodias deze vrijdag exclusief naar WiiWare.

Wat deze week zo opwindend maakt is dat precies een jaar geleden het originele, veelgeprezen LostWinds de aftrap gaf voor WiiWare. Dus is het meer dan gepast dat het 100ste spel verschijnt in de vorm van het vervolg: LostWinds: Winter of the Melodias.

De volgende titels zijn nu beschikbaar in het Wii-winkelkanaal:

WiiWare
Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

LostWinds: Winter of the Melodias
Vier de 100e WiiWare-release met het vervolg op een van de eerste WiiWare-titels! Gebruik de kracht van de wind in dit epische platformavontuur en leid de dappere Toku door prachtige maar gevaarlijke landschappen. Je kunt zelfs wanneer je maar wilt de seizoenen veranderen: van zomer naar winter en weer terug!

Happy Holidays Halloween
Organiseer je een Halloween-feestje? Wil je creatieve uitnodigingen maken? Dan is hier de oplossing! Met Happy Holidays Halloween kun je leuke e-cards met een spookachtig thema creëren - compleet met personages, kostuums, versieringen en muziek - en direct naar Wii-systemen van vrienden versturen!

Virtual Console
Beleef klassieke spellen uit vroeger tijden op je Wii!

Final Fight 2 – Super Nintendo
Na de nederlaag aan de hand van Haggar en co. in de eerste Final Fight zint de Mad Gear-bende op wraak! Speel alleen of werk samen met een vriend in de coöperatieve spelstand voor twee spelers. Kies tussen Haggar en twee nieuwe personages, ieder met unieke aanvallen. Final Fight 2 bezit ook een level dat zich afspeelt in Nederland... compleet met een door bergen verrijkt landschap!

Wonder Boy III: The Dragon's Trap – SEGA MASTER SYSTEM
In dit directe vervolg op de gebeurtenissen in Wonder Boy in Monster Land (ook verkrijgbaar voor de Virtual Console) speurt de jonge held het land af naar een mysterieus object om zich te ontdoen van een vloek die hem de kracht geeft om van gedaante te veranderen.

Nintendo DSiWare
De volgende titels zijn nu beschikbaar in de Nintendo DSi Shop:

Photo Clock
Verander je Nintendo DSi in een digitale fotolijst, compleet met alarmfunctie. Kies uit een variatie aan klok- en alarmsoorten en gebruik de fotofunctie voor een diavoorstelling van de foto's die je met de camera van de Nintendo DSi hebt genomen.

DRAGON QUEST WARS
Voer de leiding over een ploeg van machtige monsters uit de wereld van Dragon Quest en trek ten strijde tegen computergestuurde tegenstanders. Speel met vrienden via DS Wireless Play of zelfs tegen spelers van over de hele wereld via de Nintendo Wi-Fi Connection!

Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.


Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)

Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.


Over Nintendo Points
Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de  Nintendo DSi.