• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Pokémon Day in Walibi


  22-07-2008

  Pokémon-fans opgelet: op 30 en 31 augustus is het zover. Op deze dagen vindt in Walibi World in Biddinghuizen het leukste Pokémon-evenement van het jaar plaats: Pokémon Day!

  Natuurlijk zal er op deze dagen van alles te doen zijn wat met Pokémon te maken heeft!
  Speel jij fanatiek met Pokémon Battle Revolution? Misschien wordt jij wel uitgekozen om mee te doen aan de competitie op het grote podium! Versla je tegenstanders en maak kans op mooie prijzen.
  Uiteraard zijn de nieuwste spellen Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Time en Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Darkness te spelen en kun je met anderen je Pokémon in Pokémon Diamond & Pearl ruilen in de speciale Nintendo Gaming Area.

  Wat is Pokémon Day zonder Pokémon? Kijk daarom niet raar op als je ineens een bekende Pokémon tegen het lijf loopt waar je ook nog eens mee op de foto kunt! Zorg er dus voor dat je een fototoestel bij de hand hebt en vind je favoriete Pokémon!

  Vergeet niet je Nintendo DS met Pokémon Diamond of Pearl mee te nemen naar Walibi World. Op verschillende punten in het park kun je namelijk de zeldzame Pokémon Darkrai downloaden voor de Nintendo DS-spellen Pokémon Diamond & Pearl! Lees hier wat je moet doen om deze download te kunnen ontvangen.

  Wat is er verder allemaal te doen?

  • Ontvang gratis de speciale Pikachu Pokémon Day TCG kaart
  • Bekijk als eerste de tiende Pokémonfilm ‘De opkomst van Darkrai’
  • Koop de mooiste en nieuwste Pokémon-gadgets in de shop
  • Bekijk de twaalfjarige geschiedenis van Pokémon die in beeld is gebracht
  • Laat jezelf schminken als je favoriete Pokémon
  • Kom naar de Pokémon Trading Card Area en leer alles over het kaartspel

  Heb je deelgenomen aan de verschillende activiteiten op het park? Dan ontvang je bij de uitgang een tas vol met de gaafste Pokémon-goodies wanneer je een volle stempelkaart laat zien!

  Pokémon Day wordt georganiseerd door Jetix in samenwerking met PS- Games en Nintendo.

  Kijk snel op www.jetix.nl/pokemonday om alles te weten te komen over dit geweldige evenement! Via deze pagina kun je ook je toegangskaarten voor Pokémon Day kopen.

  Tot ziens op 30 of 31 augustus in Walibi World!