• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Speciaal voorproefje van Professor Layton en de Doos van Pandora voor leden van Club Nintendo!


    26-08-2009

    Wanneer je als liefhebber van Professor Layton and the Curious Village niet kunt wachten om de puzzels uit zijn nieuwste avontuur te proberen, mag je deze kans niet missen! Als extraatje voor leden van Club Nintendo hebben we namelijk een geheime site gemaakt waarop je alvast drie gloednieuwe puzzels uit Professor Layton en de Doos van Pandora kunt proberen!

    Zorg dat je je exemplaar van Professor Layton and the Curious Village hebt geregistreerd op je Club Nintendo account en bezoek het Club Nintendo-gedeelte. Hier vind je een speciale banner waar je op moet klikken om direct naar de puzzels te gaan!

    Heb je je exemplaar nog niet geregistreerd? Ga dan naar Club Nintendo om dit alsnog te doen. Na de registratie moet je even uitloggen, weer inloggen en dan op de banner klikken om de puzzels te proberen! Klik hier voor een bezoekje aan Club Nintendo.

    Professor Layton en de Doos van Pandora is het tweede spel in de Professor Layton-reeks In dit spel gaan Layton en Luke op zoek naar een mysterieuze kist die volgens de verhalen iedereen doodt die hem opent. Een trein voert hen langs verschillende mysterieuze locaties. Er zijn meer dan 150 puzzels om te kraken, dus biedt ook dit tweede deel in de serie spelers van alle leeftijden heel wat om over na te denken! Klik hier voor meer informatie over het spel, op onze officiële spelpagina.

    Professor Layton en de Doos van Pandora is vanaf 25 september verkrijgbaar, exclusief voor de Nintendo DS.