• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Wekelijks downloadnieuws


    21-05-2010

    Haal het maximale uit je Wii of Nintendo DSi door nieuwe software direct uit het Wii-winkelkanaal of de Nintendo DSi Shop te downloaden, in ruil voor Nintendo Points. Onderaan dit artikel kun je meer informatie over WiiWare en Nintendo DSiWare vinden. Met ingang van deze week zijn de volgende nieuwe releases beschikbaar om te downloaden:

    Let op: Niet alle spellen in deze video zijn verkrijgbaar in Nederland en België


     

    WiiWare
    Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

    Phoenix Wright Ace Attorney: Trials and Tribulations
    Het derde deel in de populaire Ace Attorney-serie voor handhelds is er nu ook voor WiiWare! Het rechtszaakdrama gaat verder in Trials and Tribulations, met nieuwe, kleurrijke personages, spectaculaire verhaallijnen en uitstekende gameplay. De verdediging geeft nooit op!

    Robin Hood: The Return of Richard
    Als Richard, de ware koning van Engeland, zijn troon tijdelijk in de steek laat breekt er in zijn land chaos uit en wordt het binnengevallen door vijanden. Het lot van de mensen ligt in de handen van meesterboogschutter Robin Hood. Versla de schurken en herstel de vrede in dit boogschietspel!

    Nintendo DSiWare
    Ontdek een wereld aan nieuwe mogelijkheden met Nintendo DSiWare.

    Ferrari GT Evolution
    Kies uit 32 automodellen en geef vol gas in 7 steden en 1 circuit in een racesimulatie die je snelheid en controle op de proef zal stellen. Neem uitdagingen van andere Ferrari-eigenaren aan of speel tegen je vrienden in de stand voor meer spelers.

    Discolight
    Partytime! Verander je Nintendo DSi in een discolicht! Kies uit verschillende muziekgenres waaronder Pop, Hip Hop, Rock etc. en je Nintendo DSi licht op, op de maat van de muziek. Plaats meerdere Nintendo DSi-systemen samen en maak je complete, eigen disco!

     

    Flips More Bloody Horowitz
    Flips Interactive Books – een leuke nieuwe manier voor kinderen om te lezen. De bestseller-auteur van Alex Rider geeft horror een hele nieuwe kant in deze kwaadaardige verzameling macabere verhalen, exclusief verkrijgbaar voor Flips in de Nintendo DSi Shop tot september 2010!

     



    Telegraph Crosswords
    Probeer eens een Engelstalige kruiswoordpuzzel van de Daily Telegraph! Bevat meer dan 500 Engelstalige puzzels met interactieve hints en een automatische bewaarfunctie waardoor je op elk moment kunt stoppen en doorgaan met puzzelen.

    Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
    Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

    Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
    De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.

    Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)
    Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.

    Over Nintendo Points
    Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de Nintendo DSi.