• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Wekelijks downloadnieuws


    02-07-2010

    Haal het maximale uit je Wii of Nintendo DSi door nieuwe software direct uit het Wii-winkelkanaal of de Nintendo DSi Shop te downloaden, in ruil voor Nintendo Points. Onderaan dit artikel kun je meer informatie over WiiWare en Nintendo DSiWare vinden. Met ingang van deze week zijn de volgende nieuwe releases beschikbaar om te downloaden:


     

    WiiWare
    Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

    Jett Rocket
    Spring, ren en vlieg in dit futuristische actie-/avonturenspel in volledig 3D! In Jett Rocket ga je op een avontuur als nooit tevoren en bezoek je drie exotische werelden. Onbekende tropische eilanden, Noordpoolgletsjers en oude ruïnes komen allemaal tot leven dankzij prachtige, vloeiende 3D-beelden. De weergaloze besturing van Jett Rocket sleept je mee in de non-stop actie, of je nu op je jetski de golven bedwingt of met je parachute van torenhoge rotsen af springt!

    Virtual Console
    Beleef klassieke spellen uit vroeger tijden op je Wii!

    Ufouria: THE SAGA – NES
    De vrienden van Bop-Louie zijn in een krater gevallen en in een vreemde ondergrondse wereld terechtgekomen! Bestuur Bop-Louie tijdens zijn zoektocht naar zijn vergeetachtige vrienden. Omdat Bop-Louie niet kan zwemmen of over ijs kan lopen, moet hij zijn vrienden vinden zodat ze hem hierbij kunnen helpen en hij het avontuur kan voltooien. Omdat iedere vriend zijn eigen sterke en zwakke punten heeft, zal dit echter niet makkelijk worden! Gebruik alle hulp die je kunt vinden, zoals de vaardigheden van je vrienden en de verborgen voorwerpen die je tijdens je reis tegenkomt. Alleen zo zul je uit deze vreemde wereld kunnen ontsnappen.

    Nintendo DSiWare
    Ontdek een wereld aan nieuwe mogelijkheden met Nintendo DSiWare.

    PREHISTORIK MAN
    Dit razendsnel actiespel speelt zich af in 22 adembenemende levels, en zit boordevol speciale missies en verborgen gebieden. Je krijgt de beschikking over een groot arsenaal wapens en voertuigen, waaronder hanggliders, pogo-sticks, vlotten en stenen wielen. Aan het eind van elk level bind je de strijd aan met een reusachtige eindbaas, waaronder de verschrikkelijke bewaker van het kerkhof.

    Ball Fighter
    Ball Fighter is een puzzelspel waarin je groepen vallende knikkers onder vuur neemt, om combinaties te maken en het veld leeg te spelen. Veroorzaak kettingreacties om extra punten te verdienen, en het je tegenstander moeilijk te maken. Met speciale bonussen, zoals de kwast en de bom, kun je knikkers vernietigen of in dezelfde kleur verven. Het spel bevat verschillende spelstanden voor een enkele speler (Arcade, Survival, Brain Breaker, Player vs CPU), en een unieke multiplayer-stand!

    Maestro! Green Groove
    In Maestro Green Grove krijg je het wonderlijke gevoel een virtuoze muzikant te zijn, en speel je met je hart, de stylus en je stem! Met werkelijk alles wat je doet maak je muziek. Raak de spinnen om te drummen, schiet op het fruit om een melodie te maken en sla de snaren aan om het deuntje te spelen. Daag Staccato de ondeugende Spin uit voor een duel, waarin de meest getalenteerde muzikant zal winnen!

    Puffins: Let's Fish!
    Duik in zee en stil je honger met de heerlijkste vissen, in Puffins: Let’s Fish! Maar kijk uit! De oceaan is een gevaarlijke plek voor een papegaaiduiker, en je bent niet de enige die een maaltje probeert te vangen. Voor haaien, kwallen en andere roofdieren ben jij een lekker hapje. Eet zoveel je kunt in twee spannende spelstanden en 18 levels. Wees dus voorzichtig, haal diep adem en neem een duik om je buikje rond te eten! Mmm...

    Extreme Hangman
    Speel galgje zoals je het nog nooit hebt gespeeld! In verschillende omgevingen moet je proberen het poppetje te redden door het geheime woord te raden. Met elke foute keuze komt hij één stap dichterbij zijn ondergang, waarbij zijn vijanden hem neerschieten, wurgen, uitwissen of ophangen. Speel alleen of daag een vriend uit voor een duel. Extreme Hangman bevat 7 grappige animaties, meer dan 2000 woorden in verschillende categorieën en 3 moeilijkheidsniveaus.

    Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
    Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

    Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
    De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.

    Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)
    Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.

    Over Nintendo Points
    Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de Nintendo DSi.