• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Wekelijks downloadnieuws


    12-11-2010

    Haal het maximale uit je Wii of Nintendo DSi door nieuwe software direct uit het Wii-winkelkanaal of de Nintendo DSi Shop te downloaden, in ruil voor Nintendo Points. Onderaan dit artikel kun je meer informatie over WiiWare en Nintendo DSiWare vinden. Vanaf vandaag zijn de volgende nieuwe releases beschikbaar om te downloaden:


    WiiWare
    Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

    Cruise Party
    Alle hens aan dek voor Cruise Party! Kijk uit voor bankroet! 

    Enjoy your massage!
    Gefeliciteerd! Je bent ingehuurd als leerling-masseur bij Giselle's schoonheidssalon, een van de beroemdste salons in de stad. Leer nieuwe en ontspannende massagecombinaties en pas ze toe op je gestresste klanten! Als leerling zul je je uiterste best moeten doen: als je klant boos wordt, zal niemand je redden van ontslag. Maar als je laat zien wat je waard bent, kun je zelfs het hoofd van de schoonheidssalon worden! Waar wacht je nog op? Zes klanten smachten naar een stel vaardige vingers. Alleen jij kunt ze van dienst zijn!

    WiiWare-demo's
    Probeer gratis WiiWare-spellen uit door demoversies te downloaden uit het Wii-winkelkanaal. De volgende WiiWare-spellen zijn op dit moment verkrijgbaar als demo's:

    • Chronos Twins DX
    • ThruSpace: High Velocity 3D Puzzle
    • Jett Rocket
    • Furry Legends
    • Zombie Panic in Wonderland

    Door hier te klikken kun je een lijst van momenteel beschikbare, gratis WiiWare-demo's bekijken.

    Virtual Console
    Beleef klassieke spellen uit vroeger tijden op je Wii!

    SPIN MASTER – NEOGEO
    SPIN MASTER is een spannend zijwaartsscrollend actiespel waarin je in de huid kruipt van de avonturier Johnny. Om zijn ontvoerde vriendin en zijn gestolen schatkaartfragment terug te vinden, moet Johnny gevaarlijke gebieden trotseren. Spring en voer aanvallen uit om verder te komen in het spel. Maak gebruik van de verschillende speciale aanvallen om de explosieve gevechten nog intenser te maken. Bovendien kan een andere speler meedoen voor een dubbele dosis avontuur!

    Nintendo DSiWare
    Ontdek een wereld aan nieuwe mogelijkheden met Nintendo DSiWare.

    Legendary Wars T-Rex Rumble
    In een duister hoekje van de prehistorie vecht een kleine stam mensen voor de overleving. Deze voorvaders van de mensheid zoeken wanhopig maar voedsel en de middelen om hun dorp te verdedigen. Voer het bevel over 20 mannen om je dorp te verdedigen en leid de constante zoektocht naar voedsel. Stuur je krijgers de strijd in tegen hordes dinausauriërs, in realtime gevechten. Bestuur de acties van je stam om hulpbronnen te verzamelen en de leden in aantal te laten groeien enh uur de hulp van een machtige sjamaan in en gebruik zijn magie om je manschappen te genezen en je vijanden te verwarren. Onder jouw leiderschap heeft de mensheid nog een kans! Verkrijg de macht voor het bevechten van de gevaarlijkste vijand van allemaal: de T-Rex.

    Robot Rescue
    Robot Rescue is een logicaspel, gebaseerd op een eenvoudig, maar onderhoudend concept. Het is aan jou om robots te bevrijden die vast zitten in 45 verraderlijke computerdoolhoven, terwijl je dodelijke valstrikken ontwijkt. Klint gemakkelijk? Dat dacht je! Elke robot is met de anderen verbonden... dus als je er een beweegt, beweeg je ze allemaal! Je moet slim kunnen plannen en stalen zenuwen bezitten om dit electronische ontsnapping te kunnen realiseren. En ontwijk een verscheidenheid aan vallen, waaronder mijnen, electrische circuits en speciale elementen die je ook in je voordeel kunt gebruiken. Kies uit 3 moeilijkheidsgraden en bereid je voor op een echte uitdaging!

    Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
    Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

    Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
    De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.

    Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)
    Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.

    Over Nintendo Points
    Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de Nintendo DSi.