• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Daag je vrienden uit met een voorwerp van de Mario Kart 7-site!


    25-11-2011

    Als jij en je vrienden niet kunnen wachten om plankgas te geven op de nieuwste, wilde banen van het Mushroom-koninkrijk, ga dan meteen naar de gloednieuwe Mario Kart 7-site, waar je een voorwerp naar keuze kunt kiezen en je vrienden voor de release van het spel op 2 december uit kunt dagen.

    De nieuwe Mario Kart levert de race-actie die alleen Mario en zijn vrienden je kunnen bezorgen en versterkt deze met de kracht van Nintendo 3DS voor de wildste rit tot nog toe! Speel nieuwe kartonderdelen vrij en pas je voertuig aan zodat deze bij je rijstijl past. Zweef door de lucht, race onder water en scheur over land op 32 parkoersen vol afsnijroutes en verborgen gedeelten in het allereerste Mario Kart-spel in 3D.

    Bekijk alle geweldige nieuwe spelstanden, maak kennis met de racers en geniet van een overzicht met video's van de banen op de officiële site van Mario Kart 7.

    Iwata Asks

    Vergeet niet dat als je je exemplaar van Mario kart 7 vantevoren bestelt, je een exclusieve Nintendo 3DS-buidel met Mario kart 7-ontwerp kunt ontvangen.

    Mario Kart 7 ligt vanaf 2 december in de winkel, alleen voor Nintendo 3DS.