• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ga uit je dak met de GO Series voor Nintendo DSiWare


    26-05-2011

    De GO series komt voort uit een unieke samenwerking van Japanse ontwikkelaars die hun Nintendo DSiWare-spellen in Europa onder dit label uitbrengen. Sommige bedrijven achter de GO series werkten eerder aan titels als Dragon Quest VI: Realms of Reverie en Let’s Tap.

    De GO series kenmerkt zich door gevarieerde genres, ongebruikelijke spelconcepten en verrassend lage prijzen (vanaf 200 Nintendo Points per stuk). Lees snel verder voor een voorproefje op deze maffe serie die alleen via Nintendo DSiWare beschikbaar is.

    GO Series Picdun van Intense
    Wil je wel weer eens ouderwets op avontuur in kerkers vol verrassingen? In GO Series Picdun word je uitgerust met een zwaard en schild om op het touchscreen een driedimensionale kerker te verkennen. Het aparte is dat hierdoor op het bovenste scherm een afbeelding ontstaat! Om het unieke plaatje van elke kerker te onthullen moet je alle hoeken verkennen, gevaarlijke monsters verslaan en geheime gangen ontdekken!

    Iwata Asks

    GO Series Ivy the Kiwi? Mini van PROPE
    In dit puzzelplatformspel van Yuji Naka (de beroemde maker van Sonic) help je het pasgeboren kuikentje Ivy om haar moeder terug te vinden. Daarbij heeft ze slechts één aanwijzing: een spoor glimmende veertjes dat naar haar huis leidt (hopelijk). Door met de stylus lianen te tekenen maak je voor Ivy paden om over te lopen, katapulten om haar door de lucht te schieten of schilden om haar te beschermen! De opmerkelijke beelden, hoge productiewaarden en pittige levels maken van GO Series Ivy the Kiwi? Mini een pittig platformpuzzelfeest dat zowel je hersenen als je behendigheid stevig zal beproeven!

    Iwata Asks

    GO Series 10 Second Run van G-Mode
    Als je trek hebt in een intense maar toegankelijke spelervaring, heb je die gevonden in GO Series 10 Second Run! In deze unieke variant op het klassieke platformgenre bestuur je een klein stokfiguurtje waarmee je steeds moet proberen de finish binnen 10 seconden te halen. Natuurlijk wordt je daarbij gehinderd door valstrikken, vijanden en gevaarlijke hindernissen. Gelukkig heb je een oneindig aantal levens om het steeds weer opnieuw te proberen!

    Iwata Asks

    GO Series EARTH SAVER van Tom Create

    Een meteoor koerst recht op de aarde af! Ons laatste uur heeft geslagen als je niet snel je vaardigheden gebruikt om dit puzzelactiespel te winnen. Het is jouw taak om met je ruimteschip op de meteoor te landen en hem met explosieven te versplinteren in stukken die zonder gevaar in de atmosfeer zullen verbranden. De combinatie van actie en puzzels vereist een vaste hand en snel denkwerk. Plaats bommen om kettingreacties te veroorzaken en probeer de aliens te ontwijken om de planeet te redden in  GO Series EARTH SAVER!

    Iwata Asks

    Naast de genoemde spellen zijn er nog veel meer verschenen, en er komen ook steeds nieuwe titels bij. Dus houd de pagina van Nintendo DSiWare in de gaten om op de hoogte te blijven.