• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Kirby krijgt een eigen TV Channel


    22-06-2011

    22 juni 2011Na zijn alom geprezen optreden in Kirby’s Epic Yarn, keert de schattige Kirby op 23 juni 2011 terug naar Wii als onderdeel van zijn eigen tv channel. Het Kirby TV Channel komt in het grootste deel van Europa beschikbaar als gratis download. In dit kanaal kunnen gebruikers genieten van tekenfilms met Kirby, de legendarische Star Warrior, die in Dream Land de strijd aangaat met King Dedede.

    Het kanaal laat kijkers in totaal genieten van 50 afleveringen van de Kirby-tekenfilmserie. Gedurende een periode van zes maanden verschijnt twee keer per week een nieuwe aflevering. Fans van Kirby kunnen het uitzendschema net als bij een echt tv-kanaal bekijken en steeds uit vier afleveringen kiezen welke ze willen streamen.

    Elke week worden er twee nieuwe afleveringen beschikbaar gesteld – één op maandag en één op donderdag. Deze afleveringen blijven twee weken beschikbaar, waarna ze worden vervangen voor nieuwe afleveringen. Aflevering 1 blijft wel altijd beschikbaar, zodat elke Kirby-fan wanneer hij maar wil kan zien hoe Kirby in Dream Land is terechtgekomen. Houd het kanaal goed in de gaten want soms is het ook mogelijk om oudere afleveringen te bekijken, handig als je er eentje hebt gemist!

    Het Kirby TV Channel wordt beschikbaar voor fans in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, België, Ierland, Griekenland, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Australië en Nieuw-Zeeland.

    Of je nu al fan bent van Kirby sinds hij in 1992 debuteerde op de Game Boy in Kirby’s Dream Land of pas recent de schattige held ontdekte in Kirby’s Epic Yarn voor Wii, het nieuwe Kirby TV Channel is een geweldige plaats om op de hoogte te blijven van de avonturen die Kirby en zijn vrienden in Dream Land beleven.