• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo en Namco Bandai tekenen distributieovereenkomst voor One Piece Unlimited Cruise Special


    21-12-2011

    21 december 2011 – De Straw-Hat Pirates van de populaire mangaserie One Piece zetten in 2012 koers naar Europa. Nintendo en NAMCO BANDAI maken bekend dat ze een distributieovereenkomst hebben gesloten voor het spel One Piece Unlimited Cruise Special, dat exclusief voor Nintendo 3DS verschijnt. De overeenkomst houdt in dat Nintendo verantwoordelijk is voor de verkoop, marketing en distributie van het spel in Europa en dat NAMCO BANDAI de uitgever blijft. One Piece Unlimited Cruise Special verschijnt op 10 februari 2012 in Europa.

    Iwata Asks

    One Piece Unlimited Cruise Special is een remake van het klassieke Wii-spel One Piece Unlimited Cruise Part 1: Adventure Beneath the Waves. Geniet voor het eerst op Nintendo 3DS van dit spel en het gloednieuwe bonusmateriaal, zoals de nieuwe Marineford Mode.

    One Piece Unlimited Cruise Special is gebaseerd op de populaire One Piece-manga. Voor het eerst verschijnen D. Luffy en de Straw-Hat Pirates in een spel voor Nintendo 3DS. In het actie-avontuur verken je vier vreemde eilanden en vecht je realtime tegen bekende One Piece-vijanden. De fans van de serie kunnen zich wagen aan meer dan 50 uur gameplay en gloednieuwe speelstanden. Vecht tegen vijanden, verzamel voorwerpen en creëer handige nieuwe gereedschappen van de dingen die je vindt tijdens de zoektocht naar de verborgen mysteries van het eiland.

    Wanneer je de eilanden verkent, kun je bijna altijd wisselen tussen negen Straw-Hat Pirates. Kies altijd het juiste personage voor een bepaalde situatie. Elk hoofdpersonage heeft een eigen aanpasbare besturing en nieuwe aanvallen die je kunt vrijspelen als je verder komt in het spel.

    Nieuw in One Piece Unlimited Cruise Special is de Marineford Mode. Je neemt de rol aan van verschillende personages in één-op-één gevechten, gebaseerd op de gebeurtenissen van het Marineford-verhaal van de manga en de anime. Speel met je favoriete personages en probeer de unieke en individuele bewegingen en vaardigheden van elk personage onder de knie te krijgen.

    Zorg dat je snel een exemplaar van One Piece Unlimited Cruise Special in huis haalt, want de eerste lading van het spel wordt geleverd met een limited edition verzamelbaar figuurtje van Portgas D. Ace. Ontdek in One Piece Unlimited Cruise Special zelf welke rol dit personage in het verhaal speelt.

    Vanaf 10 februari kun je de wereld van One Piece verkennen met de Straw-Hat Pirates. Op die dag wordt One Piece Unlimited Cruise Special gelanceerd in Europa, exclusief voor Nintendo 3DS.