• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek onze nieuwe SUPER MARIO 3D LAND-website!


    14-10-2011

    Mario is terug en deze keer zit het venijn 'm niet alleen in de staart! Geniet van klassieke actie, gloednieuwe werelden en uitdagingen - en dat allemaal in 3D, in SUPER MARIO 3D LAND!

    Die grote gemene Bowser heeft prinses Peach weer eens ontvoerd en onze besnorde held is de enige die haar kan redden. Maar deze keer heeft Mario een oude favoriet uit zijn kledingkast gehaald om nog maar eens aan te trekken, en beschikt hij over extra power-ups en nieuwe bewegingen die hij kan gebruiken in zijn avontuur om de prinses te redden - en dat zal hij doen ook!

    Wil je meer weten over de terugkeer van de schattige Tanuki-Mario? Sta je te popelen om de nieuwe vaardigheden van onze held te bekijken? Verlang je naar indrukwekkende screenshots, artwork en video's van Mario's nieuwste uitstapje?

    Is je antwoord "ja", ga dan snel naar onze gloednieuwe SUPER MARIO 3D LAND-website! En houd de site de komende weken goed in de gaten, want we zullen nog meer spannende details onthullen over dit kleurrijke en feestelijke 3D-platformspel!

    SUPER MARIO 3D LAND is verkrijgbaar vanaf 18 november, alleen voor Nintendo 3DS.