Reserveren van The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D wordt met goud beloond


18-05-2011

18 mei 2011 – In de aanloop naar de lancering van het opgepoetste meesterwerk The Legend of Zelda: Ocarina of Time, één van de hoogst beoordeelde spellen aller tijden, geeft Nintendo consumenten die het spel reserveren een mooie beloning. Zij ontvangen bij hun reservering een goudkleurige verpakking en een exclusieve dubbelzijdige poster op A2-formaat.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time wordt algemeen geprezen als één van de hoogtepunten in de geschiedenis van de videogames. Deze klassieker is nu compleet bijgewerkt voor het Nintendo 3DS-systeem, wat onder andere betekent dat je het spel in 3D kunt zien zonder speciale bril. Maar ook zonder het 3D-effect zijn de spelbeelden fraaier dan ooit, zodat zowel nieuwkomers als fans van het origineel het legendarische avontuur van Link op de mooiste manier kunnen beleven.

Iwata Asks

In The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D is het jouw taak om Link door een avontuur van epische proporties te loodsen. Hij moet het land Hyrule bevrijden uit de greep van Ganondorf, de dievenkoning uit Gerudo, die de kracht van de mythische Triforce wil gebruiken om over het land te heersen. Mensen die het originele The Legend of Zelda: Ocarina of Time hebben gespeeld kunnen zwelgen in nostalgische gevoelens, terwijl ze tegelijk genieten van de opfrisbeurt die het spel heeft gekregen. Dankzij de overweldigend fraaie 3D-beelden en de comfortabelere besturing met touchscreen, draaiknop en gyrosensor van het Nintendo 3DS-systeem, kunnen spelers het magische avontuur van Link op de best mogelijke manier beleven.

Spelers die het spel reserveren ontvangen een exclusieve dubbelzijdige A2-poster. Op de ene kant staat een vechtende Link, terwijl die held op de andere kant met zijn paard Epona over het uitgestrekte Hyrule Field galoppeert. Ook ontvangen ze een speciale, goudkleurige inlay die in de originele verpakking wordt geschoven.

Iwata Asks

Om je exemplaar van The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D te reserveren en in aanmerking te komen voor de speciale beloningen, kun je het bestellen bij Bart Smit, Intertoys, E-plaza, Game Mania en de volgende gameshops: BMM Games, Dimension +, DGM en Ben van Dijk. The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D wordt gelanceerd op 17 juni 2011, exclusief voor de Nintendo 3DS.

Kijk voor meer informatie op de officiële website voor The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D.

Iwata Asks