• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Breek een vloek en verander het lot van een vriendin in Pandora's Tower voor Wii


  13-02-2012

  14 februari 2012 – Pandora’s Tower is de nieuwste actie-RPG van Nintendo voor Wii en zal vanaf 13 april 2012 verkrijgbaar zijn. Met gevechten in realtime, bewegingsgevoelige besturing, meerdere mogelijke eindes aan het avontuur en een uniek relatiesysteem, biedt Pandora's Tower een zeldzame belevenis en een episch verhaal dat je voor lange tijd in zijn greep zal houden.

  In Pandora's Tower stap je in het schoeisel van Aeron, een jonge soldaat die zijn dierbare vriendin Elena wil redden van een mysterieuze vloek die haar langzaam in een demonisch wezen doet veranderen. Door zich een weg door de torens van een nabijgelegen vesting te vechten, kan Aeron haar voor een gruwelijk lot behoeden. Met zijn zwaard en de magische Oraclos Chain, moet Aeron de wezens die daar huizen verslaan en hun vlees naar Elena brengen, om haar te voeden. Slechts door het "meestervlees" van de grootste monsters uit elke toren te eten, kan Elena's vloek geheel opgeheven worden.

  Door naar Elena terug te keren en haar het vlees van de kleinere monsters te voeden kun je haar transformatie vertragen, zij het tijdelijk. Je zult goed moeten afwegen wanneer je het beste naar haar terug kan keren, want als je haar te lang aan haar lot overlaat, kan het zijn dat je haar bij het eventuele weerzien niet langer zult herkennen!

  Met zijn meerdere mogelijke conclusies en een 'New Game+'-stand, levert het opnieuw spelen van Pandora's Tower gegarandeerd nieuwe ervaringen op en door het doorgronden van het unieke relatiesysteem van het spel, kun je het lot van Aeron en Elena veranderen. Naast het besluiten wanneer je naar Elena terugkeert om het tij van de vloek te keren, moet je ook kiezen wat voor voorwerpen je haar schenkt. Door meer tijd met haar door te brengen en met haar te praten, kom je meer te weten over haar beproeving en kan het zijn dat het je steeds moeilijker valt om haar zijde te verlaten en je op je taak te concentreren. De tijd nemen om de band met haar te versterken kan echter een groot verschil maken voor het einde van het verhaal.

  Tijdens het verkennen van de complexe torens, zul je een grote verscheidenheid aan voorwerpen vinden. Mavda, een mysterieuze rondreizende handelaarster, kan speciale nieuwe objecten creëren door twee of meer voorwerpen die je op je tochten hebt aangetroffen te combineren. Je kunt elk gevonden of gecreëerd voorwerp aan Elena schenken om jullie band te versterken of deze op andere wijze aanwenden tijdens je missie om de 13 meestermonsters te verslaan. De keuze is aan jou.

  Om de communicatie tussen geliefden te eren, verspreidt Nintendo vandaag een set van 5 e-card-afbeeldingen in speciaal thema. Deze unieke set van afbeeldingen bevat artwork van onder andere Aeron, Elena en Mavda en kan je de helpende hand reiken voor een Valentijnsboodschap van het laatste moment... hoewel het natuurlijk geen kwaad kan om je er zeker van te stellen dat de ontvanger enigzins bekend is met het concept van dit spel.

  Pandora's Tower bevat een episch verhaal met meerdere mogelijke eindes die bepaald worden door jouw acties tijdens het spel. Verken dertien uitdagende torens om een geliefde vriendin te redden en geniet van een krachtige en toepasselijke soundtrack, samengesteld uit de meest populaire klassieke muziek uit de geschiedenis, waaronder stukken van componisten als Verdi en Tchaikovsky. Elke beslissing die je maakt heeft effect op je uiteindelijke slagen. De keuze is aan jou.

  Pandora's Tower zal vanaf 13 april 2012 verkrijgbaar zijn in Europa, alleen voor Wii. Hou www.pandorastower.nl in de gaten voor meer updates!