• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nintendo geeft elke videogamefan een plekje op de eerste rij voor de 2012 E3 Expo


  31-05-2012

  Fans die reikhalzend uitkijken naar de 2012 E3 Expo, krijgen volgende week toegang tot het laatste nieuws van Nintendo zonder daarvoor de deur uit te hoeven. Nintendo gebruikt een mix van online en sociale platformen voor een aanhoudende stroom aan brekend nieuws en aankondigingen tijdens de grootste jaarlijkse videogamebeurs ter wereld, die van 5 tot 7 juni plaatsvindt in het Los Angeles Convention Center. Deze content bevat onder andere de Nintendo All-Access Presentation @ E3 2012, die kijkers op 5 juni vanaf 18.00 uur online kunnen volgen via

  http://e3.nintendo.nl

  of streamen via Facebook. Fans krijgen tijdens de E3 Expo ook snelle toegang tot nieuws en updates van Nintendo via YouTube, Twitter en Facebook, inclusief informatie over het Nintendo 3DS-handheldsysteem en het aankomende Wii U-systeem. Dit jaar krijgen Europese fans van Nintendo op Facebook al het E3-nieuws niet alleen in het Engels maar ook in hun eigen taal, waardoor het makkelijker wordt om contact te maken met andere Nintendo-fans uit hetzelfde land.

  Fans kunnen kiezen uit de volgende eenvoudige platformen om de Nintendo-content tijdens de E3 Expo te volgen:

  • Twitter: Twitter-gebruikers kunnen Nintendo volgen (@NintendoEurope en @NintendoNL) om tweets direct van de show te ontvangen. Vertegenwoordigers van Nintendo zullen ook live tweeten tijdens evenementen als de Nintendo All-Access Presentation @ E3 2012 op 5 juni.
  • YouTube: Nintendo post video's van de show op dit YouTube-kanaal:
   http://www.youtube.com/NintendoNederland.
   Deze video's bevatten naast interviews met spelontwikkelaars onder meer vooruitblikken op nieuwe hardware en software.
  • Facebook: Facebook-gebruikers kunnen de Nintendo-pagina bezoeken en 'leuk vinden' op http://www.facebook.com/nintendo voor regelmatige updates vanaf de E3 Expo en om in contact te komen met andere Nintendo-fans. Een speciale E3 Expo-tab biedt eenvoudige toegang tot E3 Expo-content, inclusief videoclips en een Nintendo Instagram-gallerij. De Nintendo @ E3 Expo app laat gebruikers de Nintendo All-Access Presentation @ E3 2012 en andere evenementen streamen op Facebook.
  • Web: Fans kunnen de Nintendo All-Access @ E3 2012 website bezoeken op http://e3.nintendo.nl/ voor diepgaande informatie over nieuwe en toekomstige games en hardware van Nintendo. De site is geoptimaliseerd voor smartphones, zodat mensen ook onderweg op de hoogte kunnen blijven.

  De E3 Expo wordt jaarlijks georganiseerd door de Entertainment Software Association en wordt bezocht door videogameprofessionals, journalisten, analisten en handelspartners van over de hele wereld. Meer informatie is te vinden op http://www.e3expo.com.